Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megnéznétek ezt a cikket?...

Megnéznétek ezt a cikket? Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Undorító, ahogy néha emberek beszélnek, írnak a kismamákról! Ez 2 héten belül a második.

Ja, és nő írta a cikket!!!

2009. aug. 4. 18:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Megtaláltam ezt a csajt aki írta a cikket és nem valami csini, de még csak nem is szép. Azt hittem valami bombanő, de semmi extra!!!
2009. aug. 5. 09:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ahogy olvastam, a cikknek csak az eleje csúnya, a végére érdekes módon hangnemet vált. Szerintem ez a Balogh Mia egyszerűen pocsék "újságíró", már ha annak lehet nevezni... Szerintem csak arra akart kilyukadni, hogy Sarah Michelle Gellar nem csinál ügyet abból, hogy nagy a pocakja, sőt, büszkén viseli. De hát megfogalmazni már nem tudja rendesen. Az meg egyszerűen nevetséges, hogy holmi "plusz kilókról" ír, amikor ezt a kifejezést egyértelműen a hízásra használják, itt viszont nyilvánvalóan terhességről van szó. Ez a Balogh Mia végtelenül ostoba lehet. Még rosszindulatúnak sem nevezném, csak egyszerűen butának. Merem remélni, hogy én - ha végzek az egyetemmel - nem fogok ilyen válogatott baromságokat írni :)
2009. aug. 5. 10:18
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Először nem is értetem mi a probléma a cikkel, de miután elolvastam a címet is, rá jöttem. Hát tényleg nagyon durva a jelző amit írt az állítólagos újságíró. Nem tudom mit írt volna egy 110 kilós kismamáról? Kíváncsi lennék az az okostojás aki írta hogy fog kinézni 8 hónapos terhesen. Bár az ilyen sosem szül gyereket nehogy felszedjen egy dekát. Ha mégis remélem lesz aki majd ki gúnyolja.
2009. aug. 5. 15:49
 24/24 A kérdező kommentje:

Eltünt a cikk!!! Meg az összes hozzászólás!!!

Talán elszégyellték magukat???

2009. aug. 5. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!