Teszveszes anyukák megnéznétek?
Szia!
Én Teszvesz tag voltam. December 21 után valamikor teljesen megszüntem létezni szerintük. Egyszerűen kitöröltek, elveszett a regisztrációm, és az értékeléseim. Egy nagy kalap kaka lett az egész.
én is kaptam 2kis összegű számlát most. átutalom majd egyben.
volt h két hoig nem fizetem kia számlát nem lett semmi. most ezt kifizetem, de nem adok el többet ott az tuti. tök gáz az egész szerintem is.meg az sem tetszik h hetente zaklatnak a levelekkel h értékeljem az adásvételt :S majd ha akarok értékelek és kész.
Sziasztok!
Hibás a számlázási rendszerük. Jelenleg most ott tartunk, mert én már hülyére magyaráztam és reklamáltam nekik, hogy...
- kiállítottak egy számlát, amin terhelések vannak
ezen a számlán nem vették figyelembe, ha módosítottál az aukción, tehát nem volt visszatérítés, így duplázódtak vagy triplázódtak is akár (ahány módosításod volt az adott terméken) a díjak
- most kiállították a második számlát, ezen vették figyelembe a visszatérítéseket és az esetlegesen felmerült plusz díjakat
nekem volt 4958 forint majd szívinfarktust kaptam, most jött -2075 forintos tehát én a különbözetet fizetem be, de majd csak egy-két nappal előtte, mert bár most jó nálam a saját nyilvántartásom szerint is, de ki tudja mit sz@rakodnak még vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!