Teszveszes/vaterás kérdés?
Remélem a lenti link segíteni fog. Ha valaki megveszi a termékemet, akkor becsomagolom (több méretben tartok itthon borítékokat) és lemérem. Ha kicsit nehézkes és tutira akarsz menni, akkor vidd le a postára. Én is szoktam, bár tőlünk kb. 10 perc séta a gyerekkel.
köszönöm szépen :) nagyon sokat segítettetek :) szuper :)
még 1 kérdés, ha én dobozban adok fel valamit mérettől függetlenül 1050 ft???? viszont, ha bele tudom rakni nagy borítékba akkor lemérem ugye???
Mennyi a maximum ruha amit beleraktok borítékba???
Szia!
Szerintem dobozba csak akkor érdemes tenni, ha amúgy is nagy a ruhák súlya. Tehát pl. 1 db pólót nem érdemes, mert kapásból 2x annyi lesz a súlya, úgy meg több lesz a postaköltség, aminek a vevőid biztosan nem fognak örülni :)
A többféle méretű boríték jó ötlet, főleg a bubis, de az meg rohadt drága és nem éri meg.
Szerintem a legjobb a tekercsben árult barna csomagolópapír és az átlátszó széles ragasztószalag. Csak berakod egy zacsiba a rucikat, leragasztod, majd szépen becsomagolod, légmentesen leragasztod, megcímzed és kész!
Ennél olcsóbb talán csak az újságpapír lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!