Teszveszes kérdés anyukák! Ez mit jelent?
Valószínő, hogy nem 1 Ft-ért fog elkelni mert licitálni fognak. Ilyenkor érdemes megvárni a végét és a zárás előtt 1-2 órával megnézni mi a helyzet addig nem licitálni. Az utolsó pillanatig licitálnak ilyenkor aki ügyes és van ideje is az ott ül és a legeslegutolsó percig harcol. :p Persze ha megéri.
Szóval nem átverés, fel fogják verni az árat csak várd ki a végét! ;)
Oké, értem, köszönöm a választ.
ja, és mégegy:
Akkor ott kell ülni és nyomkodni rá, de mi van ha az én gépem lassabb? Vagy ez nem számít? Kell frissíteni másodpercenként az oldalt?
Az azt jelenti, hogy az eladó nem írt ki licitárat, hátha sokkal többet adnak érte, mint amennyire ő gondol.Taktikázik a drága.Nem fogja odaadni, ha keveset ajánlanak érte.Főleg nem 1 Ft-ért.Én az ilyeneket nem csípem.
Ha ráérsz, és van időd, figyelgesd a licitálókat, és várd ki az utolsó pillanatot, hátha megéri Neked rálicitálni.
Köszi a segítséget csajok! Akkor mégegy:
A licit nélkül mit jelent? Hogy akkor arra már más nem licitálhat, hiába van hátra még 1 hét, tuti az enyém?
1.vagyok.
2. válaszolónak:
Nem biztos, hogy adott meg minimálárat bár tényleg így szokták csinálni.
Kérdezőnek:
A minimálár azt jelenti, hogy az eladó megadott egy összeget amit csak Ő tud és az alatt nem tudod megvásárolni az árút. Tehát hiába licitálsz mondjuk 500Ft-ot ha Ő megadta, hogy 2000 alatt nem adja el. Ha azt az összeget senki nem éri el akkor nem adta el a terméket, valszeg felteszi majd újra.
Ha adott meg minimálárat akkor az látszik az információknál.
Oké, akkor kipróbálom a dologot, majd mielőtt lejár a licit, de az még 10 nap. :(
A másik dolognál amit kinéztem, nem vihetem el licit nélkül a fix árért, mert aktiválni kell a fiókomat és az még vagy 3 nap azt írják. :(
Én nagyon sok mindent vettem egy Ft-ért.
És oda is adták, szóval nem mindenki olyan.
Én is adtam el 10 Ft-ért pl sapkacsomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!