Teszveszes kérdés. Mit tegyek?
eladtam egy babás dolgot. aki megvette még sosem vásárolt/adott el semmit. 5-én lépett be utoljára a teszveszre.írtam emailt, semmi. Telefonszám nincsen megadva. viszont ha csak kamuból licitált, ezzel megfosztott egy másik vevőtől aki tényleg megakarta venni a csomagot, csak rálicitáltak.
Meddig várjak ilyenkor? Ti mit tennétek? és ha újra meghírdetem és nem megy el? azt hihették talán hogy én licitáltam saját magamra.
Ennek kivédésére legközelebb írd meg a termék infó alá, hogy a vevő egy héten belül vegye fel veled a kapcsolatot amennyiben nem a terméket újra hírdeted negatív értékelés mellett.
Én várnék hétfőig, ha nem jelentkezik akkor újra hirdetném, ha ezelőtt is volt rá érdeklődő akkor ezután is lesz.
"Én várnék hétfőig, ha nem jelentkezik akkor újra hirdetném, ha ezelőtt is volt rá érdeklődő akkor ezután is lesz."
te sem olvastad a szabályzatot, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!