Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teszveszes kérdés. Mit tegyek?

Teszveszes kérdés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

eladtam egy babás dolgot. aki megvette még sosem vásárolt/adott el semmit. 5-én lépett be utoljára a teszveszre.írtam emailt, semmi. Telefonszám nincsen megadva. viszont ha csak kamuból licitált, ezzel megfosztott egy másik vevőtől aki tényleg megakarta venni a csomagot, csak rálicitáltak.

Meddig várjak ilyenkor? Ti mit tennétek? és ha újra meghírdetem és nem megy el? azt hihették talán hogy én licitáltam saját magamra.

2011. júl. 8. 09:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
engem nem az izgat mnég hogy nem jelentkezik, hanem hogy telefonszáma sincsen! az meg azért elképzelhetetlen hogy egy mobil vagy vezetékes ne legyen valakinek. no mindegy, várok egy hetet és meglátom. csak én magamból indulok ki és mint írtam, eszembe sem jutott hogy valaki hetente csak párszor jut géphez.
2011. júl. 8. 14:53
 22/27 anonim ***** válasza:
ha rámész a Kezdőlap » Saját oldalaim » Értékelések -re és legördíted az opciók fület, kiválasztod a "másik fél adatainak lekérése"-t. akkor mit ír ki? (ne írd ki pontosan, hogy mit, csak mi jelenik meg?)
2011. júl. 8. 14:57
 23/27 A kérdező kommentje:

szia

a teszveszes neve, az email címe és a rendes neve jelenik meg. de se telefonszám, se cím.

írtam a tesznek, ezt írták vissza:

"Javasoljuk Önnek, hogy az aukció lezárása után azonnal írjon egy üzenetet a

partnernek. Ha erre 3-4 napon belül nem reagál, akkor az aukció zárása után 7

nappal küldjön egy utolsó felszólítást az illetőnek a termék átvételére

vonatkozóan, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem

jelentkezik. A levelet továbbítsa másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre,

jelezve ezt a címzettnek is.

Ha a partner erre sem reagál akkor tájékoztassa írásban az adásvételtől való

elállásról és készítsen a partnerről értékelést. A kapott azonosítót mentse

el, így esetleges jogtalan negatív esetén könnyebb az ügy feldolgozása. A

terméket ezután újra aukcióra lehet bocsátani.

Bejelentése alapján a felhasználót felszólítottuk adatai módosítására."

2011. júl. 8. 22:18
 24/27 anonim ***** válasza:

aha, ezek szerint mégis lehet törölni a telefonszámot... nem szabadna hagynia a teszvesznek - ez az ő rendszerük hibája

remélem azért majd jól alakul a dolog

2011. júl. 9. 08:26
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2011. júl. 11. 21:25
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem jelentkezett :( most fogok írni neki egy figyelmeztető emailt, mivel az elsőre sem válaszolt. aztán várok 3 napot ahogyan írták és lezárom negatívval. sajnálom hogy bejött a megérzésem :( szerintem csak kamu volt de nem tudom mi célból.
2011. júl. 12. 11:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen szemetek sajna!
2011. júl. 12. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!