Teszveszes kérdés. Mit tegyek?
eladtam egy babás dolgot. aki megvette még sosem vásárolt/adott el semmit. 5-én lépett be utoljára a teszveszre.írtam emailt, semmi. Telefonszám nincsen megadva. viszont ha csak kamuból licitált, ezzel megfosztott egy másik vevőtől aki tényleg megakarta venni a csomagot, csak rálicitáltak.
Meddig várjak ilyenkor? Ti mit tennétek? és ha újra meghírdetem és nem megy el? azt hihették talán hogy én licitáltam saját magamra.
mi az, hogy nincs telefon? csak úgy lehet regisztrálni, hiszen sms-ben kapod az ellenőrző kódot.
tegnap írtál neki, az még nem volt olyan rég. nem mindenki néz emailt napi szinten
köszönöm a válaszokat, most mennem kell. írok az ügyf.szolgálatnak délután.
szép napot!
köszi. megnéztem, azt írja ki:
nincs ilyen termék.
írtam a teszvesznek hogy ilyenkor mi van? hogy leginkább miért nincs telefonszáma az illetőnek? de remélem csak én vagyok ilyen gyanakvó és jelentkezik. ha nem akkor ebből tanultam!s remélem el tudom adni a terméket "ismét".
én ennyire azért nem vagyok gyanakvó, mint te. jól megjárhattam volna a naivságom miatt, de hosszú távon azt kapja az ember vissza amit ad, ha bizalmatlanságot, akkor azt, ha segítőkészséget és nagyvonalúságot (pl. egy forinton nyert termékért is adok valamennyit, máskor borravalót), akkor pedig azt (vannak ilyen jó tapasztalataim viszont is)
te amúgy sem veszthetsz, hiszen ő vásárol. (előre utal, vagy személyesen veszi át, úgyis csak akkor adod az árut, ha fizetett. nem tudsz mit elbukni)
Ha azt nézzük vanmit buknom ha nem sikerül újra eladnoma terméket. mert akkor buktam két feltöltési díjat illetve 2000Ft-ot amennyiért más megvette volna. de mi van ha az a másik közben vesz egy másik terméket?
szóval én gyanakvó vagyok, megjártam már én is. de bízom abban hogy jelentkezik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!