Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Teszveszes kérdés. Mit tegyek?

Teszveszes kérdés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

eladtam egy babás dolgot. aki megvette még sosem vásárolt/adott el semmit. 5-én lépett be utoljára a teszveszre.írtam emailt, semmi. Telefonszám nincsen megadva. viszont ha csak kamuból licitált, ezzel megfosztott egy másik vevőtől aki tényleg megakarta venni a csomagot, csak rálicitáltak.

Meddig várjak ilyenkor? Ti mit tennétek? és ha újra meghírdetem és nem megy el? azt hihették talán hogy én licitáltam saját magamra.

2011. júl. 8. 09:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

mi az, hogy nincs telefon? csak úgy lehet regisztrálni, hiszen sms-ben kapod az ellenőrző kódot.

tegnap írtál neki, az még nem volt olyan rég. nem mindenki néz emailt napi szinten

2011. júl. 8. 10:07
 12/27 anonim ***** válasza:
14 napod van a visszajelzés készítésére, várd ki...és te is köteles vagy őt keresni, akár emailen, akár telefonon...a telefonszám hiányát viszont jelezd az ügyfélszolgálatnak
2011. júl. 8. 10:07
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát igen, tényleg lehet hogy nincsen net közelben. csak olyan gyanakvó vagyok. mások egyből jelentkezni szoktak.
2011. júl. 8. 10:08
 14/27 A kérdező kommentje:
10.07 köszi, ez még eszembe sem jutott. írok nekik még ma!
2011. júl. 8. 10:10
 15/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, most mennem kell. írok az ügyf.szolgálatnak délután.

szép napot!

2011. júl. 8. 10:13
 16/27 anonim ***** válasza:
A régi teszveszen volt olyan, hogy második lehetőség, szerintem most is van. Ez azt jelenti, hogy ha az 1. (nyerő) nem jelentkezik, felajánlhatod a 2.-nak a vásárlás lehetőségét.
2011. júl. 8. 13:54
 17/27 A kérdező kommentje:

köszi. megnéztem, azt írja ki:

nincs ilyen termék.

írtam a teszvesznek hogy ilyenkor mi van? hogy leginkább miért nincs telefonszáma az illetőnek? de remélem csak én vagyok ilyen gyanakvó és jelentkezik. ha nem akkor ebből tanultam!s remélem el tudom adni a terméket "ismét".

2011. júl. 8. 14:19
 18/27 anonim ***** válasza:

én ennyire azért nem vagyok gyanakvó, mint te. jól megjárhattam volna a naivságom miatt, de hosszú távon azt kapja az ember vissza amit ad, ha bizalmatlanságot, akkor azt, ha segítőkészséget és nagyvonalúságot (pl. egy forinton nyert termékért is adok valamennyit, máskor borravalót), akkor pedig azt (vannak ilyen jó tapasztalataim viszont is)

te amúgy sem veszthetsz, hiszen ő vásárol. (előre utal, vagy személyesen veszi át, úgyis csak akkor adod az árut, ha fizetett. nem tudsz mit elbukni)

2011. júl. 8. 14:25
 19/27 A kérdező kommentje:

Ha azt nézzük vanmit buknom ha nem sikerül újra eladnoma terméket. mert akkor buktam két feltöltési díjat illetve 2000Ft-ot amennyiért más megvette volna. de mi van ha az a másik közben vesz egy másik terméket?

szóval én gyanakvó vagyok, megjártam már én is. de bízom abban hogy jelentkezik az illető.

2011. júl. 8. 14:40
 20/27 anonim ***** válasza:
ha visszalép a vásárló, akkor nincs feltöltési díj és ún második lehetőségként felkínálhatod az alatta eggyel lévő licitálónak. de továbbra se lennék bizalmatlan csak azért mert esetleg nem nézte az illető az emailt és kezdő teszveszes, valahol mindenkinek el kell kezdeni. jó is lett volna, ha 0 adás-vétellel letiltottak volna, mondván nincs mit felmutassak. de tulajdonképpen, ha megnézed a munkaerő piacon ugyanilyen előítéletesség van, bár ez más tészta, mégis kicsit kötődik ide
2011. júl. 8. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!