Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megnéznétek ezt a cikket?...

Megnéznétek ezt a cikket? Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Undorító, ahogy néha emberek beszélnek, írnak a kismamákról! Ez 2 héten belül a második.

Ja, és nő írta a cikket!!!

2009. aug. 4. 18:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát biztos valami cérnaliba írta a cikket aki sajnos szegény még egy müzli szeletet is megkell, hogy gondoljon megmerje e enni nehogy másnap ne férjen a ruhájába....amúgy meg írígy mert kedvére habzsolhat a szinésznő és a bálna az nem itt kezdődik....
2009. aug. 4. 18:29
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

Attól tartok, hogy ez annyira fogyatékos, hogy saját magáról is ezt fogja gondolni, ha várandós lesz, haragudni fog a gyerekére, ha meghízik, végigfogyózza majd az egész 9 hónapot és depis lesz utána, hogy egy perccel a szülés után még nagy a hasa. Szoptatni nem fog, hogy minél előbb valami jó kis fogyiteremben szálkásra ugrálhassa magát.

Nem vagyok annak híve, hogy valaki várandósan hagyja el magát és a végén még szuszogni is alig bírjon, de rengetegen túlozzák el a testük sanyargatását még ilyenkor is.

Ez a cikk az elején undorító, aztán meg jópofizik. A szerkesztő helyében tuti nem raktam volna be.

2009. aug. 4. 18:30
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Jah és szerintem is nagyon csini a csaj a képen, és látszik, mennyire rendben van testileg, lelkileg egyaránt. A boldogság az arcán nem véletlen.
2009. aug. 4. 18:32
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
[link] és ehhez mit szólna a cérnaliba?pedig nem tünnek várandósnak...
2009. aug. 4. 18:35
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Ez felháborító!!!!! És ebben a világban mi még azt várjuk, hogy illedelmesek legyenek velünk az emberek, ezek után nem is csoda, hogy mások is milyen bunkók tudnak lenni. A cikk írója pedig egyértelműen valamilyen érzelemszegény, unintelligens, antiszociális, tanulatlan ember! 37 hetes kismama
2009. aug. 4. 18:38
 6/24 anonim ***** válasza:
92%

Ő lenne a bálna?

Ezen szerintem ő is kiakadna!Válaszolhatna egy cikkel,melynek ez lenne a címe!

Felnőtt ember,mégis s.ggfej.Miért?

És különben is,még ha bálna méretű is lenne...miért ne mosolyoghatna,hisz élete legszebb élménye előtt áll...

Ha ezt nő írta...

2009. aug. 4. 18:44
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

Balogh Mia

Nem ő írta?

2009. aug. 4. 18:46
 8/24 A kérdező kommentje:

Igen Balogh Mia írta, és a multkorit is,csak nem találom sehol.

Cérnaliba! - ez tetszik!

32 hetes vagyok,10kg -mal vagyok több eddig,de ha több lenne,akkor is mosolyognék,mert a világ legszebb élménye a babavárás szerintem is.

Köszi az eddigi válaszokat! :)

2009. aug. 4. 18:52
 9/24 anonim ***** válasza:
92%

Na én regisztráltam,csak hogy leírhassam a véleményem,mert ez valóban felháborító.Így sulykolják bele a kismamákba,hogy ne hízzanak,inkább kínozzák magukat,és a babájukat az éhezéssel,diétákkal.

Undorító,hogy egy nő ilyet írjon.Valószínű,hogy soha nem volt terhes,nem is szándékozik bálna lenni.

2009. aug. 4. 18:56
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én bálna voltam a várandóság alatt de nagyon boldog időszak volt! Biztos hogy ennek a csajnak nincs gyereke és állandóan fitnesz terembe van.
2009. aug. 4. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!