Megnéznétek ezt a cikket? Vélemény?
Undorító, ahogy néha emberek beszélnek, írnak a kismamákról! Ez 2 héten belül a második.
Ja, és nő írta a cikket!!!
Én is csak azért regisztráltam, hogy leírhassam a véleményem!
Szánalmas, hogy tényleg ilyen cikket kiengednek tenni még a Startlapra is!!!
De nem mindegy, hogy magadra mondod, hogy úgy érzed bálna vagy, vagy pedig más várandós nőre mondod!
Nem pontoztalak le. :)
Köszi :)
Persze, másra nem mondanék ilyet. De az újságirás célja valamilyen hatás keltése, ez pedig azt hiszem, sikerült :))
Én sem akadtam ki, bár már én is híztam 7kg-ot és még csak félidős vagyok. Nekem jól is áll azt mondják. :)
Egyébként az újságíró egy 25 éves fiatal lány, valóban nincs gyereke...(találtam róla infót).
A bálna az egyetlen kiakasztó a szövegben, de ha megnézitek minden főcim ilyen baromság. A szöveg végével simán kiengesztel :)
Először is ott kezdődik a dolog, hogy egy állapotos nőt hív bálnának! Mert ha azért bántja, mert igenis ez bántó, mert csak úgy meghízik, hát istenem.... de egy babáját váró nőt szekál. Ha rám azt mondta volna bárki is a terhességem alatt, hogy bálna, na tutira nem állt volna meg a lábán a válaszomtól!
Én nem egy meghízott terhes nőt látok a képen, hanem egy nagyon is boldog, kiegyensúlyozott és gyönyörű kismamát! Aki meg egy bálnát lát az tuti BETEG!!!!!!!!!!!
Ne törődj vele, én végig zöld pacsit nyomtam neked! :)
A kis 16 évesekkel ne foglalkozz, sajnos hosszú még a nyári szünet és így élik ki unalmas óráikat, hogy lepontoznak hasznos válaszokat, véleményeket...
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szia!Én is elolvastam...nahát!Nem illő egy kismamára ilyen jelzőt aggatni,még ha igaz is lenne...Na de tök jól néz ki,szerettem volna,ha én is hasonló "bálna" vagyok,mint ő!:)
A cikk írója valószínűleg a külsőségek rabja,de egyszer talán ő is lesz várandós és majd másképp gondolkodik.
Ezt az újságot korábban sem szerettem,nagyon furcsa stílusa van,olyan p.csás....égnek áll a hajam az egész miliőtől.Blööee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!