Elolvasnátok ezt a cikket?
az egyik oldalon találtam és rákattintottam ,hogy ez most mi lehet.hát csajok.nem semmi ami mostanság történik az utakon.az írónőnek teljesen igaza volt mikor szólt a sofőrnek.olvassátok el
Sajnos sokszor kell a ferjemet is figyelmezteni, hogy segitsen a kisgyerekeseknek, idoseknek , kismamaknak.
O nem jar kocsival minden nap, de en elvarom tole, ha latja, hogy egy anyuka babakocsival+ 1 vagy tobb gyerkoccel szallna fel a buszra akkor segitsen neki, vagy legalabb kerdezze meg, hogy tud-e.
Nekem is sokszor jol esett volna ha segitenek, de le sem sz@rt@k.
De az, hogy valakit majdnem elutnek az mindennek a teteje...vagy sajnos inkabb mindennek a legalja.
Borzaszto undorito es szanalmas "emberek"!!
Ez a cikk nagyon tetszik! Végre látom, hogy más is ki meri mondani a véleményét és az igazat és meg is védi.
Mindig azt hittem egyedül vagyok a nagy számmal!
Kicsit mindenkinek ki kellene nyitnia a száját, és akkor nem kellene attól rettegni, hogy visszakézből valaki behúz, mert ugye: sok lúd disznót győz! Hajrá anyukák, védjük meg a gyermekeinket és magunkat is!
Én először 1988 ban, az Osztrákoknál tapasztaltam, de a Szlovéneknél, Németeknél is hasonlót láttam, hogy a gyalogosnak a Zebránál szigorúan megadják az elsőbbséget.
Itthon én is megpróbáltam megvalósítani ezt a példát.
Voltak kisebb problémáim. A gyalogosok nem akartak hinni a szemüknek, a párhuzamosan közlekedő autó sokszor nem állt meg, hanem elhúzott mellettem, veszélyeztetve a zebrán átkelő életét.
Be kellett látnom, egy fecske nem csinál nyarat.
A KRESZ szigorítása óta mintha javulna, a helyzet, már egyre több autós megadja az elsőbbséget.
A járdán várakozóknak már messziről intek, hogy átengedem, sokszor csak lassítanom kell, és Ők visszaintenek, megköszönik a gesztust.
Sokkal jobb érzés így közlekedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!