Kormos Anett, Olvastátok már? Egy cikket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Nekem is most küldték :-D
2010. máj. 21. 07:45
1/7 anonim válasza:
Minden anyukának elkellene olvasni. Tapasztalatom is megegyezik az övével. Az un.készségfejlesztő játékok nem érnek semmit. A gyerekeknek olyan játék kell,amivel szülői segítség nélkül is tudnak játszani,(dobozok,flakonok stb.)így fejlődik a kreativitásuk és az önállóságuk is. Beszélni pedig a szülőktől tanuljanak. Persze csak akkor,ha az anyuka értelmesen beszél hozzájuk. A szürcsi,szpocsi,főzi stb. nem értelmes beszéd! Ha egy pici ezekhez szokik,soha nem fog majd erről leszokni,vagy csak nagyon nehezn.
2/7 anonim válasza:
Sajnos nagy az igazságtartalma...görbe tükör nekünk szülőknek!Köszi:)
4/7 anonim válasza:
Köszi!!!
Nagyon jó!!!
Ajánlott olvasmánynak betettetném a "kezdőcsomagokba" :)
5/7 anonim válasza:
Vegyesek az érzéseim.
Erősen ki van sarkítva ez a történet, bár van benne igazság. De azért ezt nem osztogatnám a kezdő anyukáknak.
Azért köszi.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszett.Az én lányomnak rengeteg játéka van.Minddel szeret játszani.Felismeri őket,rakosgatja,zenél....Aminek a gyerek örül még a hangját is elviselem.A gyerek az gyerek.Legyenek játékai,élje meg a gyermekkort.Van szárnyas pónija is és felismeri az utcán a lovat.Az ilyen játékok fantáziálásra késztetik őket.Mindamellett,hogy sokat játszik a játékaival,rengeteget van vele foglalkozva.Az én babámat soha nem érdekelte a pille palack.De ha "legfogyibb"babáját vagy bármelyik játékát hozza magával sétálni nem égőzők és nem égőznék ha pille palackot fogdosna sem.Mert igen a gyerekem mosolya nekem mindent megér.Van aki játék párti van aki nem.
7/7 anonim válasza:
Kormos Anett videjjó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!