Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?
ismerősöm.
Ledöbbentett.
Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!
Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.
ti mit gondoltok?
40-es vagyok. Ne lepődj meg, ha lekerül a kérdésed. :)
A primitív itt igazából egyedül te vagy, de annyira, hogy észre sem veszed. Pl. több felkiáltójel a mondat végén, és a fogalmazásod és maga a kérdés is már, mind-mind nem az intelligens ember ismérve. Foglalkozz a gyermekeiddel inkább, ha ennyire tudod, kinek mi a legjobb :).
Puszika.
Komolyan egyesek úgy írnak itt, mintha az ő feladatuk lenne utasítgatni MÁS EMBEREKET, hogy mit csináljanak. "menjen vissza" ekkor meg akkor, hát basszus, nektek nincs saját életetek? Bár ahogy látom, a kérdezőnek sincs. De látom előre, most jön az, hogy
- ez egy ilyen oldal (nem, ez az oldal nem erre való, de látom, nem sikerült megérteni, hogy mi a funkciója)
- mindenkinek lehet véleménye (igen, lehet, csak éppen tudod mihez szokták a véleményt hasonlítani... ez nem vélemény, ez kérlek szépen mások kibeszélése és önmagad fényezése)
- nem kötelező elolvasni a kérdést, ha zavar (kiírni sem kötelező a kérdéseket, de aki megteszi, az vegye tudomásul, hogy nem mindenki fog vele egyetérteni - teszem hozzá, a VALÓDI kérdéseknél nincs mivel nem egyetérteni, mert ott valaki információt szeretne kapni valamiről, nem a saját véleményéhez megerősítést kunyerálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!