Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi vihet rá egy friss anyukát,...

Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?

Figyelt kérdés

ismerősöm.

Ledöbbentett.

Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!

Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.

ti mit gondoltok?

2012. szept. 26. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
49%
En szemely szerint azt gondolom, hogy a 3 honap az nagyon keves otthon egy babaval de nem itelkezem. En olyan anyukaval is talakoztam aki nem birta otthon. Egyszeruen ilyen beallitotsagu. Majd megorult az otthonlettol. Es habar nem 3 honapos korban de a baba 8 honapos koraban ment vissza dolgozni pedig az anyagiak miatt maradhatott volna. Azota is megvannak, boldogok, kiegyensulyozott... a gyerek mar 3 eves. Hat ha neki ez kellett akkor legyen ez. En amondo vagyok, hogy: A gyerekeddel eltoltott ido nagyon fontos es termeszetesen a penz is sokat szamit de azert az epelmejuseged is. Tehat ez rengeteg mindentol fugg. Lehet, hogy nem is penz miatt ment vissza, hanem mas oka is volt.
2012. szept. 26. 16:16
 42/73 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként az, hogy meghúzzátok a nadrágszíjat visszaüthet: a nem minőségi cipő árt a lábnak, a szar kajától később beteg lehet, a pelenka popsikiütést okoz stb
2012. szept. 26. 16:17
 43/73 anonim ***** válasza:

40-es vagyok. Ne lepődj meg, ha lekerül a kérdésed. :)

A primitív itt igazából egyedül te vagy, de annyira, hogy észre sem veszed. Pl. több felkiáltójel a mondat végén, és a fogalmazásod és maga a kérdés is már, mind-mind nem az intelligens ember ismérve. Foglalkozz a gyermekeiddel inkább, ha ennyire tudod, kinek mi a legjobb :).

Puszika.

2012. szept. 26. 16:24
 44/73 A kérdező kommentje:
jesszusom :D
2012. szept. 26. 16:25
 45/73 anonim ***** válasza:
64%
Mi az, tükörbe néztél? :D
2012. szept. 26. 16:25
 46/73 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, még sincs mindenre válaszod mert a 42-est csak lepontoztad de nem válaszoltál. Pedig igaza van.
2012. szept. 26. 17:05
 47/73 anonim ***** válasza:
36%
Ti komolyan ennyire frusztráltak vagytok?? 3 hónapos baba!! nem 1 éves, másfél hónapos, 3 hónapos!! Szinte még most született!! Én, Kérdező értelek és egyátalán nem fellengzős a stílusod. minél tovább lehet otthon egy anya a gyerekével,a nál jobb! És ha már vissza kell mennie, mert ...(az okokat hagyjuk) menjen vissza pl. 1 éves kora körül. Az is jobb. Most megy ez a nagy "senki ne szóljon bele a más dolgába"....szentbeszéd. Kár, h azért van ez az oldal pont, h itt ne kelljen képmutatónak lenni.
2012. szept. 26. 17:11
 48/73 anonim ***** válasza:
41%

Komolyan egyesek úgy írnak itt, mintha az ő feladatuk lenne utasítgatni MÁS EMBEREKET, hogy mit csináljanak. "menjen vissza" ekkor meg akkor, hát basszus, nektek nincs saját életetek? Bár ahogy látom, a kérdezőnek sincs. De látom előre, most jön az, hogy

- ez egy ilyen oldal (nem, ez az oldal nem erre való, de látom, nem sikerült megérteni, hogy mi a funkciója)

- mindenkinek lehet véleménye (igen, lehet, csak éppen tudod mihez szokták a véleményt hasonlítani... ez nem vélemény, ez kérlek szépen mások kibeszélése és önmagad fényezése)

- nem kötelező elolvasni a kérdést, ha zavar (kiírni sem kötelező a kérdéseket, de aki megteszi, az vegye tudomásul, hogy nem mindenki fog vele egyetérteni - teszem hozzá, a VALÓDI kérdéseknél nincs mivel nem egyetérteni, mert ott valaki információt szeretne kapni valamiről, nem a saját véleményéhez megerősítést kunyerálni)

2012. szept. 26. 17:18
 49/73 anonim ***** válasza:
Sértegetni, azt szabad?:)
2012. szept. 26. 17:28
 50/73 anonim ***** válasza:
Úgy látom, itt már anarchia van, úgyhogy ennél a "kérdésnél" mindent szabad. Na, örüljé' :)
2012. szept. 26. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!