Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni
hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?
Figyelt kérdés
ismerősöm.
Ledöbbentett.
Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!
Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.
6 os vagyok, nem nem természetes nyilván. De akkor miért ment vissza , nem bírt /akart otthon lenni a babájával? Esetleg nem akart még gyereket csak becsúszott? Mert másképp nem igazán tudnám hova tenni.
2012. szept. 26. 15:21
12/73 anonim válasza:
a 6os vagyok egyébként a 10 esnek is teljesen igaza van a fodrász dologgal több fodrász ismerősöm is van mindegyik a babája 2-3 hós korától már fogadott újból ügyfeleket, meg házhoz ment. Persze nem így amit írsz hogy egy hétre elmegy meg nem is úgy hogy reggel 7kor elmegy és este 5re ér haza,
2012. szept. 26. 15:23
13/73 anonim válasza:
Anyukák, könyörgöm ennyire untakoztok otthon??? (Tisztelet a kivételnek) Sorban írják ki a hasonló "kérdéseket" aminek valójában csak annyi értelme van, hogy egy jót csámcsogjunk másokon, ítélkezzünk, vagy épp még egyet belerúgjunk a földön fekvőbe...
Törődjön már mindneki a maga dolgával. (Tudom, most belémköt majd valaki, hogy "te sem vagy különb ide írtál")
2012. szept. 26. 15:24
14/73 anonim válasza:
Sok minden....én konkrétan magán pénzügyi vállalkozást viszek,ezért hetente-2 hetente külföldre kell mennem.Igaz,ezek 1 napos utak,és viszem a gyerekemet is,de az már kb.2 hónapos korától így van.Most már ovis,ám napokon belül megint szülök...amint a pici is eléri a 2 hónapos kort,bepakolom a kocsiba-valószínűleg a nagyobbat is-és megyek.Mert muszáj.Az ügyfelek nem várnak meg(meg persze a valutaárfolyamokat se fagyasszák be az én kedvemért).Az itteni teendőket már onnantól végzem,hogy hazajövök a kórházból.Igaz,az itthonról is megoldható(a kollégám ide jön),és kb. 20-25 perc/alkalom,ám az is meló.Még most is dolgozom,1-2 vip-es ügyfelemet személy szerint én vállalom be.Tegnap a CTG után mentem is az egyik nagy céghez.Ez van.40hkm
2012. szept. 26. 15:27
15/73 A kérdező kommentje:
utolsó!
Akkor a te gyereked biztos alszik...
2012. szept. 26. 15:28
16/73 anonim válasza:
Vannak olyan munkakörök, ahol ha szeretnéd, hogy megmaradjon az állásod, pacientúrád, ügyfélköröd, akkor vissza kell állni amilyen hamar csak lehet, főleg ha kell a pénz. Ha GYED után visszamész, már nem biztos, hogy igényt tartanak rád, és azt a gyereket fel is kell nevelni.
2012. szept. 26. 15:28
17/73 anonim válasza:
Az én kozmetikusom is dolgozik már, kb 8-10 hetet nem volt. Ha nem dolgozik 2 évig, szerinted ki marad meg az ügyfélköréből?
Amúgy szoptat, néha hozza a babát magával. Nem értem, mi ezzel a baj. Mindenkinek a saját döntése, nem kell ítélkezni.
Ha már itt tartunk, én azt ítélem el aki ki sem látszik a hitelből de 2 gyereket vállal.
2012. szept. 26. 15:29
18/73 anonim válasza:
Igen, alszik :D De akkor sem csámcsogok állandóan mások életén és nem ítélkezek jobbra-balra, mert nem hiszem, hogy az az édesanya jókedvében ment vissza dolgozni, hanem azért, hogy étel legyen a gyerek szájában és tető a feje felett, hogy ne a híd alatt meg a metrón kelljen koldulni a kisgyerekkel.
2012. szept. 26. 15:31
19/73 anonim válasza:
Valószínűleg a tiéd is alszik ha van időd ide írogatni, ilyenek miatt. Lehet neked is jobb lenne ha már dolgoznál.
2012. szept. 26. 15:33
20/73 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy az anyuka mit dolgozik. Akinek van egy ügyfélköre, az nem teheti meg, hogy éveket kihagyjon, mert utána nem tudja ott folytatni, ahol abbahagyta. Legyen az fodrász, kozmetikus, vagy akár ügyvéd.
De ha tényleg ennyire érdekel, és ahogy állítod, nincs benned rosszindulat, akkor miért nem az ismerősödtől érdeklődsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!