Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?
ismerősöm.
Ledöbbentett.
Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!
Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.
ti mit gondoltok?
Ne ítélkezz senki felett. Lehet jövő hónapban kirúgják az apukát vagy bármi amit nem mondanak. Szerintem mindenki a lehető legtöbb időt szeretné a gyerekeivel tölteni, csak van amikor nem teheti meg.
De kivel hagyta otthon?
szerintem mamával.
Nézd,azért úgy gondolom többet ér egy no name pelenka a gyerekem alatt,nem feltétlen Liberot,meg Pampers-t kell vásárolni neki...inkább elmegy dolgozni??
Ráadásul egy hétig nem is látja vagy mit hallottam,mert másik városban dolgozik,így csak hetente jár haza.
TUDOM MILYEN PELENKÁT HORD A GYEREK!! a felsoroltakat: Libero,Pampers,azért írtam!!! ebből igazán le lehetne venni,úgy gondolom,szóval nem is a mindenapi betevőért dolgozik ő.
De ne is haragudjatok,tényleg ez ilyen természetes????? mert számomra nem!
Valószínűleg én is vissza fogok menni a baba 6-7 hónapos korában. Nem azért, mert annyira hiányzik a munkahely, hanem kell a pénz, nekünk is hitelünk van, és az állásomat is szeretném megtartani. Ettől még a gyerekem a legfontosabb a világon, és a maradék szabadidőnket minőségileg fogjuk eltölteni együtt és mindent meg fogok neki adni, amit csak tudok (ne a pénzre gondolj).
Nem tudhatod, miért döntött így az ismerősöd, nem mindenki teheti meg, hogy éveket otthon üljön. Nézz meg egy fodrászt, kozmetikust, ők kénytelenek 2-3 hét után visszamenni, hogy ne veszítsék el az ügyfélkört. Igen, ilyen világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!