Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi vihet rá egy friss anyukát,...

Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?

Figyelt kérdés

ismerősöm.

Ledöbbentett.

Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!

Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.

ti mit gondoltok?

2012. szept. 26. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
67%

Ne ítélkezz senki felett. Lehet jövő hónapban kirúgják az apukát vagy bármi amit nem mondanak. Szerintem mindenki a lehető legtöbb időt szeretné a gyerekeivel tölteni, csak van amikor nem teheti meg.

De kivel hagyta otthon?

2012. szept. 26. 15:08
 2/73 A kérdező kommentje:

szerintem mamával.

Nézd,azért úgy gondolom többet ér egy no name pelenka a gyerekem alatt,nem feltétlen Liberot,meg Pampers-t kell vásárolni neki...inkább elmegy dolgozni??

Ráadásul egy hétig nem is látja vagy mit hallottam,mert másik városban dolgozik,így csak hetente jár haza.

2012. szept. 26. 15:11
 3/73 anonim ***** válasza:
65%
Az okot csak ők tudják! De nagyanyáink már ilyen korban is vitték a gyerekeket a bölcsibe, mert csak 3 hónap volt a szülési szabadság. Nem lettek ezek a gyerekek sem lelkisérültek. Sőt.
2012. szept. 26. 15:11
 4/73 anonim ***** válasza:
100%
Talán kérdezd meg magát az említett anyukát. Az okot ő tudja a legjobban megmondani.
2012. szept. 26. 15:12
 5/73 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pedig mi baj lehet. A nagyi jól bánik vele, szereti akkor semmi baj nem lesz belőle. Tényleg nem tudhatod, hogy mi a valóság.
2012. szept. 26. 15:13
 6/73 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan tudod hogy ezért ment vissza hogy márkás pelenkát tegyen a feneke alá? Lehet hogy már NINCS hova húzni azt a nadrágszíjat és azért ment vissza, nem azért mert az a kérdés hogy márkás pelus vagy no name, hanem mert az a kérdés hogy vesz e ételt másnap...nem tudhatod mi van mögötte...
2012. szept. 26. 15:13
 7/73 A kérdező kommentje:

TUDOM MILYEN PELENKÁT HORD A GYEREK!! a felsoroltakat: Libero,Pampers,azért írtam!!! ebből igazán le lehetne venni,úgy gondolom,szóval nem is a mindenapi betevőért dolgozik ő.

De ne is haragudjatok,tényleg ez ilyen természetes????? mert számomra nem!

2012. szept. 26. 15:16
 8/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem természetes de nem is égbe kiáltóbűn.
2012. szept. 26. 15:18
 9/73 A kérdező kommentje:
persze ezt nem is mondtam.,én nem neheztelek az anyukára,örülök,hogy nekem jobb egy fokkal,na de szinte úgy írtak itt válaszokat,mintha ez lenne a természetes :O
2012. szept. 26. 15:20
 10/73 anonim ***** válasza:
54%

Valószínűleg én is vissza fogok menni a baba 6-7 hónapos korában. Nem azért, mert annyira hiányzik a munkahely, hanem kell a pénz, nekünk is hitelünk van, és az állásomat is szeretném megtartani. Ettől még a gyerekem a legfontosabb a világon, és a maradék szabadidőnket minőségileg fogjuk eltölteni együtt és mindent meg fogok neki adni, amit csak tudok (ne a pénzre gondolj).

Nem tudhatod, miért döntött így az ismerősöd, nem mindenki teheti meg, hogy éveket otthon üljön. Nézz meg egy fodrászt, kozmetikust, ők kénytelenek 2-3 hét után visszamenni, hogy ne veszítsék el az ügyfélkört. Igen, ilyen világban élünk.

2012. szept. 26. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!