Kaptatok fizetés kompenzálást amikor visszamentetek dolgozni? Hány évet voltatok otthon?
Fizetéskompenzálásról nem hallottam még csak azért, mert valaki otthon volt a gyerekkel. Viszont ha az otthon töltött idő alatt volt a munkahelyen fizetésemelés, akkor a gyes lejártával mikor munkába lépsz, azt meg kell hogy kapd. Én közalkalmazott vagyok, a munkabérünk kb. 6 éve be van fagyasztva, azóta nem kaptunk fizetésemelést. Viszont van 3 évente egy bérugrás, bár igen minimális. Szülés előtt fejeztem be éppen egy sulit, amiért szintén pótlék jár. Ezeket a plusz pénzeket csak papíron kaptam meg gyed/gyes alatt, de a havi összegeken nem változtatott semmit, hanem mikor újra munkába álltam, akkor már úgy számolták a fizum, hogy ezek benne voltak.
Ennek mindenhol így kéne lennie szerintem, én úgy tudom, hogy ez törvényileg van így szabályozva.
Nekem bruttó 60-al emelték meg a fizumat, 5 évet voltam otthon 2 gyerekkel.
De még így is el van maradva bőven, viszont legalább most már jár céges autó és laptop is teljes használatra, amikor eljöttem még egyik sem járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!