Valaki csinált vagy csinál otthon végezhető internetes munkát? Tudna róla mesélni? Megbízhatós? Fizetés?
Figyelt kérdés
Munkát keresek, és igazából nem lenne rossz, ha otthon tudnám csinálni az internet mellett.Találtam is ilyen lehetőségeket, csak nem tudom igazából hogy működik, bejelentett munka-e, milyen a fizetés és hogy MIK A HÁTULÜTŐK???2009. aug. 3. 12:00
1/2 anonim válasza:
Ezek nem bejelentett munkák ha tudsz valamit az MLM ről ez az .Vannak olyan lehetőségek ahol ha aktívan dolgozol akkor sikereket érhetsz el de szerintem ez mindenütt igaz,itt csak annyiban más a helyzet hogy a saját idődet te osztod be .Én is ebben dolgozok és szeretem csinálni ,nagyon sok MLM es aki hajt jól meg tud élni sikereket ér el benne.Valljuk be őszintén minden üzlet reklámozza a saját termékét ,folyik a harc a kereskedelemben is hogy sikeres legyen.Ha érdekel szívesen küldök lehetőségeket,e-mail címre.
2/2 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem bejelentett munka, de ez nem nagy gond, mert azt tervezem, hogy gyerekekkel leszek otthon, ezért gondolkodtam az ilyen internetes munkákon, ez pont alkalmas lenne, és szépen ki tud fejlődni.De érdekelne részletesebben is a dolog, eddig a Yessplus webáruházat találtam, ami ilyen típusú.Megadok egy email címet amire szívesen várom leveled:timea08@gmail.com
2009. aug. 5. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!