Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi vihet rá egy friss anyukát,...

Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?

Figyelt kérdés

ismerősöm.

Ledöbbentett.

Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!

Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.

ti mit gondoltok?

2012. szept. 26. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
50%
3 hónaposan ne hagyja ott senki a gyerekét, ha kell neki a pénz, ha nem. 6 hónapos korig elég jó a tgyás összege, még annak is, akinek utána feltétlenül vissza kell mennie dolizni. Mama egy dolog. Még szerencse, h nem bölcsi, vagy babysitter.
2012. szept. 26. 16:02
 32/73 A kérdező kommentje:

valamelyik válaszadó elküldött dolgozni...hát nem! Hiszen nekem alap,hogy itthon vagyok minnél tovább a gyerekemmel,nem a nagyinak szültem...gyereket úgy próbál meg vállalni az ember,hogy kicsit a jövőbe is lát pénzügyi szempontból.

Az én páromat biztos nem fogják elküldeni,mert vezető egy vállalatnál és még egyéni vállakozó is.

és hogy miért albérletben lakunk ennek ellenére? Mert könnyebb pár 10ezret kiadni,mint svájci frankos hitel alapon lassan 100ezreket!!!! Egyszer bukj meg vele,véged!

2012. szept. 26. 16:03
 33/73 anonim ***** válasza:
100%
külföldön nem hetekre lépnek le az anyukák mert ott van részmunkaidő!! 4 és 6 óra azért az csak jobb mint 10-12 órázni....4-6 órás munka mellett még szoptatni is lehet vígan 10 órás mellett már szinte kizárt..10-12 órában reggel nem látod a gyereked mert még alszik, este meg már alszik...azért lássuk be ez nem ugyanaz mint KÜLFÖLDÖn.
2012. szept. 26. 16:05
 34/73 anonim ***** válasza:
73%
Ja,hogy nektek igazából jól megy, csak véletlenül írtad a bevezétsben,hogy sok a hitel, meg túlvállaltátok magatokat!
2012. szept. 26. 16:06
 35/73 anonim ***** válasza:
83%
Azt meg már meg sem kérdem, ha nincs lakás mire kellett a hitel?
2012. szept. 26. 16:12
 36/73 A kérdező kommentje:

jajjjj neeee!

nem véletlen,de ennek ellenére sem hagyom nagyira a gyereket.

2012. szept. 26. 16:12
 37/73 A kérdező kommentje:

vállalkozás beindítására??? hmmm?

MINDENRE VAN VÁLASZOM!

2012. szept. 26. 16:13
 38/73 anonim ***** válasza:
85%
Biztos az anyának is lenne válasza ha megkérdeznéd, nem a háta mögött csámcsognál róla.
2012. szept. 26. 16:13
 39/73 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon remélem, hogy nekem nincs ilyen ismerősöm.....
2012. szept. 26. 16:15
 40/73 anonim ***** válasza:
80%

Kár, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni :D.

Bakker, ha a férjed ennyire tele van, akkor örülj neki, hogy vakarhatod a micsodádat 3 évig otthon.

Ez tipikus olyan kérdés, ahol te vagy a "bezzeg", és várod, hogy fényezzenek. Szánalmas.

Ettől függetlenül azért elég keveset tudunk a kérdésben szereplő hölgy körülményeiről, mert a kommentjeiddel is magadat isteníted.

De ha már azt tudod, hogy milyen pelenkát használ, akkor biztos arra is válaszolt volna, hogy miért megy így el dolgozni. De izgibb leszólni és kibeszéltetni.

Amúgy én is vissza fogok menni a kicsim 8-9 hónapos korában, és az apukája lesz vele. És ha vkinek nincs jobb dolga, mint ezen rágódni, akkor baromira sajnálom.

2012. szept. 26. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!