Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi vihet rá egy friss anyukát,...

Mi vihet rá egy friss anyukát, hogy elmenjen dolgozni hamar, otthon hagyva a 3hónapos gyerekét?

Figyelt kérdés

ismerősöm.

Ledöbbentett.

Ennyire sz.r világbanélünk? Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!

Én inkább meghúzom a nadrágom szíját,mint otthon hagyjak egy ilyen picike gyermeket.

ti mit gondoltok?

2012. szept. 26. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom,mi egy fizetésből3 GYESből vagyunk meg 4-en,rengeteg hitellel,túlváltuk magunkat,mi tagadás...albérletben!

Ne haragudj, de én meg ezzel nem értek egyet!

De nem érdekel,hogy ki, hogy éli az életét. Nem tisztem beledumálni! Ahogy neked sem!

A te házad táján is lenne mit söpörni!

2012. szept. 26. 15:34
 22/73 anonim ***** válasza:
19/20 roppant intelligens vagy. :) Majd visszamegyek dolgozni, szükség lesz rá, köszönöm szépen. :)
2012. szept. 26. 15:35
 23/73 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek szántam nem neked. Miért vesz itt mindenki mindent magára.
2012. szept. 26. 15:38
 24/73 anonim ***** válasza:
A 14. vagyok.Ezt nem értem...igen,mint minden gyerek szokott aludni.Ám ha arra gondolsz,hogy az utat alussza végig(Bécsbe,és Szlovéniába járok)akkor ki kell,hogy ábrándítsalak:nem,meg kell állnom vele néha.És minden bizonnyal a picivel is így lesz.Hát még 2 gyerekkel!Ám már tudom,hogy mi mennyi időt igényel.Gyerek nélkül fél nap alatt lezongorázom az utat(mert reggel 6-7 körül elindulok,és meg sem nagyon állok,csak ahol az ügyeimet intézem+tankolni),így viszont reggel 8 körül indulunk,és délután 6 felé érünk csak haza.Mert kint kell egy kis játszóterezés,illetve út közben is legalább 1x meg kell állni(etetni,pisilni(pelenkát cserélni)vagy,hogy fusson egy kört a parkolóban).Minden megszokás kérdése.Ám mivel az én gyerekeim ebbe születnek bele,nekik ez a természetes.
2012. szept. 26. 15:52
 25/73 anonim ***** válasza:
100%
Bármi, amihez a szűk családján kívül senkinek semmi köze.
2012. szept. 26. 15:55
 26/73 anonim ***** válasza:
0%
Jól le leszek pontozva, de én teljesen egyet értek veled. Az még oké, hogy amikor már gyest kap a kicsi után, akkor elmegy dolgozni, de így, hogy a tgyásra sem tud otthon maradni, az érthetetlen. Gondolom, jó helyen dolgozik, nem minimálbérért ment vissza.
2012. szept. 26. 15:57
 27/73 A kérdező kommentje:
valami kocsmában felszólgáló!
2012. szept. 26. 15:57
 28/73 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak Magyarországon megbotránkoztató, máshol teljesen természetes! Túl jó dolgunk van itthon, hogy 3 évig lehetőségünk van a gyermekünkkel itthon maradni! Olasz barátnőm 3 hónapig maradhatott otthon a babával, utána mennie kellett dolgozni. Talán csak a franciák állnak nálunk jobban, egyébként külföldön teljesen általános, hogy pár hét vagy hónap és irány vissza a melóba. (Asszem Amerikában csak 6 hét a szülési szabadság)

Szerintem senkit nem kell elitélni. Illetve itélkezni nagyon könnyű. Én albérletbe nem vállalnék gyereket, szerintem felelőtlenség! Ne haragudj Kérdező, de ezen is lehetne csámcsogni!

2012. szept. 26. 15:59
 29/73 A kérdező kommentje:
csámcsogj4 de az én gyerekem az anyja szeretetét kapja nem a nagyiét,nem neki fogja azt mondani elsőnek,hogy anya......
2012. szept. 26. 16:00
 30/73 anonim ***** válasza:
75%
Mert hitelből jobb élni?
2012. szept. 26. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!