Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekfelügyeletért ti ezt...

Gyerekfelügyeletért ti ezt nagyon sokallnátok?

Figyelt kérdés

Meghirdettem magam még nyár elején, hogy vigyáznék gyerekekre. Egész napra 5000 Ftot írtam, de ha csak 1-2 órára kellene menjek akkor 1200/óra. Az árakat aszerint szabtam meg, amit itt olvastam (egész napra 7000, meg 5000, meg óránként 1000-1500 volt egy csomó kérdésnél), meg szerintem így reális egy nagyvárosban.

Erre kapok egy millió kérdőjeles felháborodott levelet, hogy mit képzelek magamról, hogy ennyit kérek, meg kétszer annyit kérek mint mások. Nagyvárosban lakok, szóval még csak nem is kis faluban. Tényleg ennyire felháborítóan sokat kértem? Az órabéremet azért határoztam 1200 Ft-ban mert ha nagyon messze lakik az illető buszoznom kell ami oda-vissza 640 Ft illetve ha gyalog mennék az kb egy óra ami azért már nekem is idő. A napi díjam meg szerintem korrekt.

Szerintetek?

Mondjuk ha valakinek nem tetszenek az áraim, nem kell igénybe venni, de a gyűlölködő levelet megírni elég paraszt dolognak tartom.

2012. szept. 10. 13:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, én nyelvet tanítok magánban, és az a tapasztalatom, hogy az embereknek igenis van pénzük, ha akarják, és szerintem még keveset is kértél. Ez ilyen, én is megkaptam, hogy hogy van képed ennyit kérni, mire mosolyogva azt feleltem, hogy semmi gond, biztos talál olcsóbbat, én ennyire tartom magam. És lám, lett helyette 3 másik, aki igenis kifizette a kért árat. Ha én nem becsülöm meg magam, más sem fog. A pedagógusokat manapság éhbérért dolgoztatják, nevetséges összegeket kapnak. Én nem vagyok szívbajos. Ennyi az ár, ha nem tetszik, menjen máshoz vagy nyelvsuliba, úgyis találok mást. Tudod, az a legkiakasztóbb, hogy ezek, akik pampognak, simán leteszik a 40 perces manikűrért a 6000 Ft-ot, a fodrászról-kozmetikusról nem is beszélve. De a szellemieket nem becsülik meg. Én biztos nem a bébiszitteren spórolnék, ha szükségem lenne rá, mert fontos a gyermekem! Fel a fejjel, és ne add alább, a sértegetéseket meg ne engedd be, mert nincs igazuk! Becsüld meg Magad! egy 3 gyerekes (tanár)anyuka
2012. szept. 10. 15:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy drága, igaza van az utolsó válaszolónak. 3 éve babysitterkedem, mindig is 1000/óráért csináltam, és ezt itt, falun. Zokszó nélkül fizették a szülők, sőt volt aki ajándékot is adott, merthogy keveset fizettek szerintük...nehogy már 500/óráért dolgozz. Nem fogja az útiköltségedet sem kifizetni, sem semmit, így teljesen reális az "árad" . Tarts csak ki mellette!
2012. szept. 10. 15:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Gondolom, aki ilyen stílusban beszél veled, ahhoz akkor sem szívesen mennél el dolgozni, ha éppen megadná, amennyit kér. Egy ellenvélemény alapján még nem kell elvetni az egész tervet. Ha mondjuk 2-3 hónap alatt sem találsz így munkát, akkor persze gondolkozz el rajta, hogy inkább kérj kevesebbet. Lehet, hogy esetleg túlkínálat van nálatok bébiszitterből, vagy sok az állami bölcsi, olcsó a magánbölcsi, stb. A helyi viszonyokhoz kell alkalmazkodni. Hiába írja valaki, hogy ő 1200-ért dolgozik, ha neked csak 800-at adnak. Akkor eldöntöd, hogy annyiért neked megéri-e.
2012. szept. 10. 17:25
 24/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát, voltak nagyon hasznosak közöttük :) Megnyugtattam a lelkem, hogy nem én voltam a rossz, még ha talán tévedtem is. Mindenkit felértékeltem :)

És (mivel tudom, hogy a gyerekvállalás témakörben vagyok) mindenkinek jó játékot, babázást, babavárást, és sikeres babafürdetést estére :D

2012. szept. 10. 17:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!