Gyerekfelügyeletért ti ezt nagyon sokallnátok?
Meghirdettem magam még nyár elején, hogy vigyáznék gyerekekre. Egész napra 5000 Ftot írtam, de ha csak 1-2 órára kellene menjek akkor 1200/óra. Az árakat aszerint szabtam meg, amit itt olvastam (egész napra 7000, meg 5000, meg óránként 1000-1500 volt egy csomó kérdésnél), meg szerintem így reális egy nagyvárosban.
Erre kapok egy millió kérdőjeles felháborodott levelet, hogy mit képzelek magamról, hogy ennyit kérek, meg kétszer annyit kérek mint mások. Nagyvárosban lakok, szóval még csak nem is kis faluban. Tényleg ennyire felháborítóan sokat kértem? Az órabéremet azért határoztam 1200 Ft-ban mert ha nagyon messze lakik az illető buszoznom kell ami oda-vissza 640 Ft illetve ha gyalog mennék az kb egy óra ami azért már nekem is idő. A napi díjam meg szerintem korrekt.
Szerintetek?
Mondjuk ha valakinek nem tetszenek az áraim, nem kell igénybe venni, de a gyűlölködő levelet megírni elég paraszt dolognak tartom.
Köszönöm mindenki válaszát, voltak nagyon hasznosak közöttük :) Megnyugtattam a lelkem, hogy nem én voltam a rossz, még ha talán tévedtem is. Mindenkit felértékeltem :)
És (mivel tudom, hogy a gyerekvállalás témakörben vagyok) mindenkinek jó játékot, babázást, babavárást, és sikeres babafürdetést estére :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!