Gyerekfelügyeletért ti ezt nagyon sokallnátok?
Meghirdettem magam még nyár elején, hogy vigyáznék gyerekekre. Egész napra 5000 Ftot írtam, de ha csak 1-2 órára kellene menjek akkor 1200/óra. Az árakat aszerint szabtam meg, amit itt olvastam (egész napra 7000, meg 5000, meg óránként 1000-1500 volt egy csomó kérdésnél), meg szerintem így reális egy nagyvárosban.
Erre kapok egy millió kérdőjeles felháborodott levelet, hogy mit képzelek magamról, hogy ennyit kérek, meg kétszer annyit kérek mint mások. Nagyvárosban lakok, szóval még csak nem is kis faluban. Tényleg ennyire felháborítóan sokat kértem? Az órabéremet azért határoztam 1200 Ft-ban mert ha nagyon messze lakik az illető buszoznom kell ami oda-vissza 640 Ft illetve ha gyalog mennék az kb egy óra ami azért már nekem is idő. A napi díjam meg szerintem korrekt.
Szerintetek?
Mondjuk ha valakinek nem tetszenek az áraim, nem kell igénybe venni, de a gyűlölködő levelet megírni elég paraszt dolognak tartom.
lehet csak azèrt èrkeztek a szàmodta "gyulolkodo"uzenetek hogy tudassàk:tul dràga vagy,ha kevesebbèrt elvàllalod,talàn dolgozhatnàl nekem.
amugy azèrt kezdo babysitter vagy,esetleg kezdhetted volna valamivel alacsonyabb àron,ès igy esetleg lett volna visszhangja.szerintem.idovel emelhettèl volna az àrakon ha jol vègzed a munkàd
Én ha tudatni akarom mással, hogy drága, nem azt írom, hogy: "te magadnál vagy??????dupla annyiért vállalsz melot mint az átlag"
Hanem: Figyelj egy kicsit magasak az áraid, szerintem lejjebb kellene vinni :) Ez csak jó tanács, ne vedd sértésnek.
Szerintem a napi 5 ezer rengeteg.
ha mondjuk dolgozik a szülő, az akkor havi szinten 100 e ft. ki fizetné ezt ki? akkor már sokkal olcsóbb egy magánbölcsi, ovi.
az 1200 nem olyan vészes. de az is kicsit sok, és az meg a te dolgod, hogy a buszozás eljön belőle.
Amúgy az 1200 Ft az az volt, hogy ha 1 órára hívnak. Már töröltem a hirdetésem, de úgy emlékszem az volt írva:
1 órára 1200 (1200/óra)
2 órára 2000 (szóval 1000/óra)
egész napra 5000 (szóval 625/óra)
Na, mondtam, hogy le leszek pontozva..........
Én kb. 10 évvel ezelőtt bébiszitterkedtem, egy családnál 3 évig. 6 és 1 éves gyerekek voltak, de pizsamában kaptam meg őket, csak mesélni kellett, altatni meg az álmukat vigyázni. semmi evé, semmi játék.
500 Ft-ot kaptam egy órára, és már akkor sem számított soknak.
Első voltam.
Anyukám óvónő volt, mostmár nyugdíjas. Jelenleg egy háromgyerekes családhoz jár (4 a legnagyobb és fél éves a kicsi) házhoz megy hozzájuk.
Heti két-háromszor megy reggeltől fektetésig, és alkalmanként 7000 ft-ot kap kézhez, illetve neki kifizetik a buszjegyet is. De ez 3 gyerek és neki van 45 év tapasztalata, ráadásul célzottan foglakozik a legnagyobb fejlesztésével.
Bp vonzáskörzetéről van szó amúgy, 32 ezres kisváros.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!