Gyerekfelügyeletért ti ezt nagyon sokallnátok?
Meghirdettem magam még nyár elején, hogy vigyáznék gyerekekre. Egész napra 5000 Ftot írtam, de ha csak 1-2 órára kellene menjek akkor 1200/óra. Az árakat aszerint szabtam meg, amit itt olvastam (egész napra 7000, meg 5000, meg óránként 1000-1500 volt egy csomó kérdésnél), meg szerintem így reális egy nagyvárosban.
Erre kapok egy millió kérdőjeles felháborodott levelet, hogy mit képzelek magamról, hogy ennyit kérek, meg kétszer annyit kérek mint mások. Nagyvárosban lakok, szóval még csak nem is kis faluban. Tényleg ennyire felháborítóan sokat kértem? Az órabéremet azért határoztam 1200 Ft-ban mert ha nagyon messze lakik az illető buszoznom kell ami oda-vissza 640 Ft illetve ha gyalog mennék az kb egy óra ami azért már nekem is idő. A napi díjam meg szerintem korrekt.
Szerintetek?
Mondjuk ha valakinek nem tetszenek az áraim, nem kell igénybe venni, de a gyűlölködő levelet megírni elég paraszt dolognak tartom.
Hát belegondolva tényleg sok, de csatlakozom hozzád etéren hogy én is ezt olvastam másoknál is (ezt az 1100-1200 ft/órát) én épp ezért sem tudtam igénybe venni házhoz jövő bébiszittert. Egy családi napközit találtam ahol 500 ft/óráért vigyáznak a gyerekekre ( ha mindhármat "leadom " akkor 1000/ óra) és akkor próbálom megoldani amit gyerekekkel nem tudok. És ott csomó izgis játék van (ami nálunk már uncsi az ott érdekes) és nem csak egy gondozó van. Mert amúgy meg mire eljön a bébiszitter (általában az utazási költséget is el szokták ám kérni a bébiszitterek! ) meg mire beérek a városba meg elintézem amit akarok meg hazaérek az csomó idő és rengeteg pénz :(
na de az egészben amit nem értek az az hogy hogy veszi valaki ahhoz magát hogy ilyen hangnemben írjon neked???? Ha nem tetszik, ne vegyen igénybe téged, minek irogat ilyen hangsúllyal hogy magadnál vagy e??? Én ezt nem tudom felfogni egyszerűen :( Tényleg ahogy írod, nagy bunkóság.
5-ös vagyok.
Hány éves gyerekekre vigyáznál? Mert ha pl. 2 év körüli/felettire, akkor szülőként úgy is nézném, ha magánba adom be, ott gyerekek között lehet, nem "csak" vigyáznak rá. Nézd meg, hogy a környéketeken mennyibe kerülnek a családi napközik és úgy próbálj meg találni egy árat.
Nekem is ez esik a legrosszabbul, elrontotta a kedvem :( amúgy nem sima gyermekfelügyelet volt, hanem rajzoktatással egybekötött, ugyanis grafikus vagyok :( De ez nem lényeg, mert úgyis csak játékosan akartam volna rajzolni, meg ez nekem nem plusz munka.
Amúgy tényleg megértem hogy sok, de ilyen hangnemben a kutyámmal nem beszélek, nem egy idegennel. Nagyon rossz lett a kedvem :(
Azért ne keseredj el. Várj egy kicsit és próbáld meg újra.
Sok sikert!:-)
Nálunk a magánbölcsi 4700 ft/nap, ebben az van, hogy viheted reggel 6-ra napi 4× kaja, foglalkozás délelőtt és este 6-ig nyitva vannak.
Ha egész hónapra igényled ugyanezt a bölcsit 48 ezer ft/hó, ugyanezekkel a feltételekkel. És szakképzett pedagógus foglalkozik a gyerekkel.
Én is amondó vagyok, hogy előbb lejjebb kell vinni az árakat. Felénk éjszakai felvigyázásra kérnek 1000-1200 ft-ot/óra (pest megye, kisváros agglomeráció)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!