Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előbb értelmezzétek a kérdést....

Előbb értelmezzétek a kérdést. Anyukák akik dohányoztak! Terhesség alatt, volt valami komplikáció? Milyen paraméterekkel mennyi időre született a babátok? Lett később abból valami baj, hogy nem tudtátok letenni a cigit?

Figyelt kérdés
Lett később abból valami baj ,hogy nem tudtátok letenni a cigit? Mennyiségre mennyit szívtatok?
2012. júl. 7. 17:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
57%
Én nem tettem le, de hetente csak 2-3 szálat szívtam. Most várom a harmadik kicsimet, az első kettőt 40 hétre szültem 3 kg felett. Nem volt semmi probléma egyik terhességem alatt sem.
2012. júl. 12. 16:19
 32/48 anonim ***** válasza:
20%
Kedves utolsó! csak ne lennél erre ilyen büszke... hogy ennyi idő alatt nem volt kellő lelki erőd a saját gyermekeid érdekében letenni a cigit, és a baromi mázlid folytán szerencsére nem lett bajuk! Hatalmas szerencse, hogy az élet ilyen bőkezű! Sajnálom, hogy nem látod be!
2012. júl. 12. 17:02
 33/48 anonim ***** válasza:
48%
"És én azt mondom,hogy inkább a cigaretta,mint az alkohol és a drog!" - szerintem meg egykutya. Mindegyik ártalmas a leendő kisbabára nézve, és tőlem mindenki úgy pontoz, ahogy akar (soha nem pontozok, hülyeségnek tartom), de aki ezekről nem képes lemondani a baba kedvéért, annak én nem adnék gyermeket, ha hatalmamban állna! Ennek nem áldozatnak kellene lennie, hanem ALAPVETŐ MINIMUM-nak!
2012. júl. 12. 17:04
 34/48 anonim ***** válasza:
73%
Kedves előző, most nem azért, hogy kötekedjek, de azt azért észrevetted ugye, hogy 20 meg 40 éve - amikor nem volt ez az ámerikai ihletettségű bigott maximalizmus divatban csak a józan mértékletességre intés - is születtek gyerekek Magyarországon. Jóval többen. És szerintem alapvetően egészségesebb generációk...
2012. júl. 12. 17:21
 35/48 anonim ***** válasza:
35%
Jó hogy nem ajánlod a cigit! Gondolkodj mielőtt ilyen hülyeségeket írsz!
2012. júl. 13. 09:46
 36/48 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy jóba a tényekkel, kedves előző válaszoló? Ha gondolod, nyugodtan cáfolhatod, nyugodtan bebizonyíthatod, hogy ma születik több gyerek mint 20-40 éve, vagy ma van ARÁNYAIBAN kevesebb allergiás/asztmás/léguti beteg gyerek, mint 20-40 éve... drukkolok hozzá neked...
2012. júl. 13. 22:39
 37/48 anonim ***** válasza:
35%
Engem személy szerint rettentően feldühít, ha dohányzó kismamát látok...ne legyetek még büszkék is rá!! Az nem tudja letenni, aki nem akarja!
2012. júl. 15. 08:19
 38/48 anonim ***** válasza:
43%
Engem személy szerint rettenetesen feldühít, ha más életébe belepofázni akaró, másokkal szemben elvárásokkal teli embereket látok. Olyanokat, akik soha nem hallottak az "élni és élni hagyni" alapelvről, hanem a saját véleményüket és meggyőződésüket akarják rátukmálni mindenki másra... Azt hittem, hogy a falusi pletykás vénasszonyok kihalásával végre megszabadulunk azoktól, akik folyamatosan megítélnek másokat, de nem, úgy tűnik, a fiatal generáció egy része sokkal rosszabb a márinéniknél... csak legfeljebb nem azon köszörülik a lepénylesőjüket, hogy házas-e a gömbölyödő leányzó, hanem más 100 dolgon...
2012. júl. 15. 11:44
 39/48 anonim ***** válasza:
35%

Komolyan mondom elkeserít amit itt látok!!! Hogy van, akinek annyi bőr van a képén, hogy azt írja nem káros a magzatra a cigi.

De az a legdurvább, hogy még egy 3lányos anya is jóformán megsimogatja a dohányos anyukák buksiját, hogy "ugyan már, semmi baj".

Nem, tényleg az sem jó ha tiszta ideg a kismama a cigi hiánya miatt, de korántsem olyan káros mint annyi mérget beszívni. A cigi pedig addig nyugtat, amíg elszívod, utána jön a következő utáni sóvárgás---->további ideg!

Én 11hetes terhes vagyok. Erős dohányosként lemondtam a cigiről, mert bár nem vagyok egy zseni, tudós, feltaláló, sőt még főiskolai végzettségem sincs, de annyit fel tudok fogni ép ésszel, hogy nem dönthetek én egy emberi sorsról, a gyermekem sorsáról, meg kell adnom neki az esélyt egy egészséges életre, és bár így is benne van a pakliban, hogy talán nem lesz egészséges /mindenkinél benne van/, de amit csak tudok, megteszek érte! Ez pedig piti dolog a gyermekem egészségéért. Aki azt mondja nem tud leszokni legalább a terhességre, az NEM AKAR!!! Aki pedig a hülyeségeket szajkózza itt, az vagy egy dohányos kismama, vagy még nem szült, de dohányzik, vagy már van gyereke, és dohányzott terhesen! Ennyi! Kész!

2012. júl. 15. 16:42
 40/48 anonim ***** válasza:
"Aki pedig a hülyeségeket szajkózza itt, az vagy egy dohányos kismama, vagy még nem szült, de dohányzik, vagy már van gyereke, és dohányzott terhesen! Ennyi! Kész!" - szóval, ilyen vagy olyan, vagy amolyan EMBER, akinek eltér a véleménye a tiédtől, kedves Előző... akinek ugyanúgy joga van a saját véleményéhez, annak elmondásához, ahogy neked a sajátodhoz... és hát persze te tarthatod a mások véleményét hülyeségnek, ahogy mások a tiédet vaskalaposnak, előítéletesnek, vagy intoleránsnak mondjuk.
2012. júl. 15. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!