Előbb értelmezzétek a kérdést. Anyukák akik dohányoztak! Terhesség alatt, volt valami komplikáció? Milyen paraméterekkel mennyi időre született a babátok? Lett később abból valami baj, hogy nem tudtátok letenni a cigit?
Komolyan mondom elkeserít amit itt látok!!! Hogy van, akinek annyi bőr van a képén, hogy azt írja nem káros a magzatra a cigi.
De az a legdurvább, hogy még egy 3lányos anya is jóformán megsimogatja a dohányos anyukák buksiját, hogy "ugyan már, semmi baj".
Nem, tényleg az sem jó ha tiszta ideg a kismama a cigi hiánya miatt, de korántsem olyan káros mint annyi mérget beszívni. A cigi pedig addig nyugtat, amíg elszívod, utána jön a következő utáni sóvárgás---->további ideg!
Én 11hetes terhes vagyok. Erős dohányosként lemondtam a cigiről, mert bár nem vagyok egy zseni, tudós, feltaláló, sőt még főiskolai végzettségem sincs, de annyit fel tudok fogni ép ésszel, hogy nem dönthetek én egy emberi sorsról, a gyermekem sorsáról, meg kell adnom neki az esélyt egy egészséges életre, és bár így is benne van a pakliban, hogy talán nem lesz egészséges /mindenkinél benne van/, de amit csak tudok, megteszek érte! Ez pedig piti dolog a gyermekem egészségéért. Aki azt mondja nem tud leszokni legalább a terhességre, az NEM AKAR!!! Aki pedig a hülyeségeket szajkózza itt, az vagy egy dohányos kismama, vagy még nem szült, de dohányzik, vagy már van gyereke, és dohányzott terhesen! Ennyi! Kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!