Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Előbb értelmezzétek a kérdést....

Előbb értelmezzétek a kérdést. Anyukák akik dohányoztak! Terhesség alatt, volt valami komplikáció? Milyen paraméterekkel mennyi időre született a babátok? Lett később abból valami baj, hogy nem tudtátok letenni a cigit?

Figyelt kérdés
Lett később abból valami baj ,hogy nem tudtátok letenni a cigit? Mennyiségre mennyit szívtatok?
2012. júl. 7. 17:13
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Dejó ,hogy megint kezditek,hogy nem a kérdésre válaszoltok.....senki nem kérdezte a ti véleményeteket!
2012. júl. 8. 10:26
 12/48 anonim ***** válasza:
59%
Ja, persze elfelejtettem hogy csak a bólogató jánosok véleményét kérdezted! Nyugodtan bagózzál és károsítsd a gyerekedet és ehhez még megerősítést is vársz, megáll az eszem!
2012. júl. 8. 10:37
 13/48 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, légyszíves vegyél vissza!

Elmondta mindenki a saját életéből, ismeretségi köréből vett tapasztalatát. Az pedig, hogy mérgezed a gyerek tény és urambocsá', hogy ezt kifejtettük, hátha észbe kapnak a dohányzó kismamák és tesznek valamit a kisbabájukért. Ezért nehogy már felháborodjál.

2012. júl. 8. 10:37
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ismerős?

"Igen dohányzom napi 3-4 szálat és mindig lelkismeret furdalásom van és utálom ezért magam. Sokszor próbáltam leszokni ,de nem sikerült. Talán könnyebb lenne,ha lenne a környezetembe olyan akinek e miatt a babája beteg lett ,mert az megrémisztene és más hibájából tanulnék ,mint eddig az életemben."

Utálod magad, minden okod megvan rá!

Először elrémísztő példákat akarsz olvasni, majd felháborodsz az olyan véleményeken, akik azt javasolják, hoyg ne dohányozz a gyereked érdekében. Tulajdonképpen mit akarsz?? De tessék, kis ízelítő a dohányzás ártalmairól, már ha érdekel!

nagy valószínűséggel koraszülött lesz a baba

születési súlya átlagosan 200 grammal kisebb lesz

az egyes szervek méreteiben is eltérés tapasztalható

rosszabb légzésfunkció

életük első nyolc hónapjában gyakrabban kerülnek kórházba

a bölcsőhalál kétszer olyan gyakran fordul elő, mint nemdohányzók esetében

korai gyermekkorban gyakrabban kapnak felső-légúti fertőzéseket (középfülgyulladás, asztma, hörghurut)

a koraszülöttség, illetve az alacsony súly miatt fejlődési és egészségi problémák: pl. fogyatékosság, mentális retardáció, tanulási nehézségek

2012. júl. 8. 10:47
 15/48 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem az én életem, semmi közötök hozzá. Tudom jól mit írnak mik a következményei,de én még nem láttam és nem is hallottam arról példát ,hogy valamelyik is megtörtént volna az én környezetemben! Nem bírom letenni több próbálkozáson túl vagyok és már az utolsó harmadba értem. Nem kellenek okítások és a pocskondiázó szövegek. Megnyugtatni akarom magam, de ha itt nem megy akkor nem....majd születés után megnyugszom! Nem azoktól fognak a kismamák észbe kapni,hogy ilyeneket írogattok. Azt hiszitek,hogy nem tudják azokat a dolgokat amiket beírtok ,belinkeltek?? És igen felháborodok ,mert nem véleményt kértem tudtommal!!!!
2012. júl. 8. 11:23
 16/48 anonim ***** válasza:
63%
Azért nem tudod, mert nem akarod, ennyi. Aki fejben eldöntötte, hogy leteszi a cigit, az le is tette idáig. Akik cigiznek, nem vezetik le a feszültségüket, hanem sokkal inkább idegbetegek. Elárulom, nem fogsz megnyugodni szülés után és még többet fogsz szívni, ide a rozsdást. Ugyanis sokkal nehezebb lesz az életed, új kihívásoknak kell megfelelned és mihez fogsz nyúlni először? Úgy van, a bagóhoz.
2012. júl. 8. 11:35
 17/48 anonim ***** válasza:
62%
Ja igen, a te gyereked, igen, ezáltal úgy teszed tönkre ahogy akarod? Az én férjem biztos szájon vágott volna, ha cigizem terhesség alatt...
2012. júl. 8. 11:39
 18/48 anonim ***** válasza:
80%
ÉS ne akard magad csak nyugtatni!!! Mérgezed a gyereket, akkor vállald be, hogy lesz baja, ne legyen csak patyolat a lelkiismereted!ÉS mondanék egy véleményt az ilyen nőkről, mint te, de az nem szalonképes.
2012. júl. 8. 11:42
 19/48 A kérdező kommentje:
Húzzál már el innen, nem érted ,hogy nem vagyok az ilyenekre kíváncsi? Neked is megvan a véleményed az ilyen emberekről,nekem meg az olyanokról mint te. Nem kell tönkretenni kérdésének az oldalát!!
2012. júl. 8. 12:11
 20/48 A kérdező kommentje:
Mellesleg attól,hogy 16 válaszból 7 a tied mert úgy írogatsz ,hogy úgy lássák különböző emberek válaszoltak attól még ugyan úgy lesz@rom a véleményed. Érdekes más tudott normálisan válaszolni, és akár véleményt is formálni úgy ,hogy közben megmaradt embernek és normális válaszadónak.
2012. júl. 8. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!