Ha valaki a 36héten szül komplikáció nélkül, annak mennyit kell a kórházban lenni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 13:47
1/7 anonim válasza:
Általában 3 napot kell ülni a kórházban.Utána hazaengednek,ha csak a baba súlya nem esik vissza 2500 gramm alá.
2/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy hónappal is jön hamarabb,nem kell tovább kórházban maradni,ha nem kezd el nagyon fogyni a baba?
2012. júl. 5. 14:02
3/7 anonim válasza:
most konkrétumot fogok írni és lehet elkeserítelek vele..
36+5-hétre született a kisfiam 2550 gr volt .
aztán viszafogyott sajnos 2410gr-ig pedig szopiztattam jó sokat csak sajnos későn indult meg a tejbelövellés . kapott női lefejt tejet .
hat napot voltunk a debreceni klinikán -ez alatt visszahízott 2510-gr-ra amikor kiengedtek annyi volt . hazajöttünk és tápszert kapott minden 2. étkezésre szv. nem veszett el minden csak legtöbbször a kritikus súlyhatár miatt akkor is maradnotok kell ha egyébként jól adaptálódik a kisbaba.
de ez lehet területi egyedi eset amit én irok .
4/7 anonim válasza:
Ha eléri a 2500 grammot, akkor nem tartják benn!
5/7 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott is a 2500 gr vagy 36.hét volt a határ! Barátnőm 36.héten szült 2600 gr-os babát, simán hazaengedték. Sógornőm 39.héten 2300 gr-os babát, őt is elengedték pár nap után.
6/7 anonim válasza:
Igaz még 2009-ben de én Bp. Uzsokiban 36. hétben 1980 g-al szültem meg babámat. Sárgulás miatt engedtek csak haza a 6. napon 2040 g-al. Nem kellett megvárni a 2500-t.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 6. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!