Szülés után mennyi idővel engednek haza, ha semmiféle komplikáció nincs? 38 hetes km
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 14:30
1/14 anonim válasza:
kórházfüggő.
hüvelyi szülés után 4-5 nap
császár után 6-7 nap
2/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ, 10 perces fájásaim vannak, lassan indulok szülni :) és nekem a dokim (nőgyógyászom ) azt mondta hogy ha semmi gond nincs, lehet már másnap haza is engednek:) ( kicsit korainak tűnt)
2010. aug. 10. 14:33
3/14 anonim válasza:
Minket 3 nap után engedtek haza,normál utón szültem
4/14 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy törvényileg 3 napig kell bent tartani az anyát és a babát megfigyelésre. Az egy dolog, hogy nálad mondjuk nincs semmiféle komplikáció, viszont a baba besárgulhat. Nekünk emiatt kellett bent maradni 6 napig, nagyon besárgult a kisfiam. Amúgy az is befolyásoló tényező lehet, hogy hol szülsz. Van olyan kórház, ahol nem mehetsz haza hétvégén. Így ha mondjuk szerdán este szülsz, akkor csak hétfőn fognak hazaengedni.
5/14 anonim válasza:
igen lehet hogy Te szülhetsz ambulánsan és az is lehet hogy hazaviszed a babát de a saját felelősségedre teszed.
magánklinika?
Ügyes legyél !!!
6/14 anonim válasza:
Pár éve már csak 3 nap, hüvelyi és császáros szülésnél is. A szülés napja számít nulladik napnak és onnantól még 3, de a szülés időpontjától kezdve minimum 3x24 óra.
3 napnál többet már csak komplikáció esetén tartananak bent.
7/14 A kérdező kommentje:
győri Petz Aladár megyei oktató kórházban szülök, és szó sem lehet arról hogy hazahozzam saját felelősségre, többet jelent nekem a baba annál a plusz 2-3 napnál, :)
2010. aug. 10. 14:37
8/14 anonim válasza:
Szia! Én is ott fogok majd szülni! Ki mondta ezt neked? Melyik orvos?
9/14 A kérdező kommentje:
nekem ezt a nőgyógyászom mondta aki maszek ( Dr. Kovács András ) :)
2010. aug. 10. 14:47
10/14 anonim válasza:
Szia!Én lassan 2 éve szültem ott,szombati napon,normál szüléssel,pénteken reggel jöhettünk haza,valami okból kifolyólag.Semmi gond nem volt,csak valahogyan midig ígérgették,hogy holnap jönnek kontrollra,aztán mehetünk,de valahogyan midig kihagyták azt a szobát...Pedig már kedd reggel jöhettünk volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!