Ha szülés alatt komplikáció lépne föl és megkérdeznének titeket hogy a baba vagy ti? Mit válaszolnátok?
Ha én azt mondanám hogy engem mentsenek azt azért mondanám mert úgy gondolom hogy
még szülhetek babát a férjemnek..
de ha én meghalok akkor ?....
szóval ezért kérdezem.
Nekem volt hasonló és egyértelműen a fiamat választottam. Nem bírtam volna úgy élni hogy lemondtam róla magam miatt.
Őt a férjem is fel tudta volna nevelni.
Szerencsére életben maradtunk mindketten:)
Szerencsére ez egy kitalált kérdés, hiszen ilyet nem kérdez egy orvos sem, neki az a célja, hogy mindkettőt megmentse.
De menjünk bele a fikcióba: engem. Nekem van már két pici gyerekem, inkább egy testvér nélkül nőjenek fel, mint anya nélkül (arról nem is beszélve, hogy apa belehalna, ha elveszítene engem).
Hát régen én is magamat mentettem volna de ma már a gyereket.
2 gyerekem van szerencsére nem kerültem ilyen döntéshelyzetbe
köszi a választ
persze ez csak egy FELTEVÉS!
csak érdekel hogy ti hogy gondoljátok.
Nem tudom téged megkérdeznének e, de szerintem a nőgyógyász egyértelműen az anyát tartja szem előtt.
Hú de rossz erről gondolkodni....
Szerintem sem nagyon kérdeznek ilyet, mert egyértelműen az anya az elsődleges....
De én magamat választanám, gyerekem lehet még máskor is.
akkor minden jót rebeka :)
amúgy azt hallottam hogyha komlikáció lép föl
akkor 5 percet adnak az anya megmentésére
utána már a babával törődnek.
ne aggódjatok :)
ez csak egy kérdés volt semmi ilyesmit nem kívánok átélni senkinek és én sem vagyok szerencsére ebben a szituban
nekem van egy 14 hós kislányom
csak belegondoltam ebbe a helyzetbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!