Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortusz vagy missed ab alatt...

Abortusz vagy missed ab alatt Nálad vagy az ismeretségi körödben lépett fel bármilyen komplikáció?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2010. máj. 3. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

igen méh, majd petevezeték és petefészek gyulladás.

El kellett komplett távolitani.

sose lehet már gyereke

2010. máj. 3. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem missed ab volt, előtte nap műtötték másodjára ab miatt a csajt, azért került megint kórházba, mert bent marad neki valami darab, és láza lett, és erősen vérzett, és hullamérgezést kapott.

Újra kikaparták, antibiotikumot adtak neki, a méhe szerencséjére megmaradt, azt nem kellett kivenni.

2010. máj. 3. 14:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem sokszor történik hiba.

Nekem az orvos azt mondta, hogy 100 esetből 8-10 alkalommal történik baj. (sajnos én is egy vagyok a 8-10 nő közül)

2010. máj. 3. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
miért veled mi történt?
2010. máj. 3. 15:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem azért tettem fel a kérdést, hogy az én esetemet feszegessem, hanem hogy valamennyire képben legyek, hogy mennyi műhiba történik.

De az én sztorim: missed ab közben a küretkanál kilyukasztotta a méhemet.

2010. máj. 3. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Nővéremnek volt abortusza.Másnap elájult a folyoson.A tágitó pálcika beletört és a darabja benne maradt.
2010. máj. 3. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálam az eszközök nem voltak sterilek és műtét utáni nap visszakerűltem a kórházba,mert olyan gyulladást kaptam,h kérdéses volt,nem e lesz maradandó következménye.

Szerintem 100 esetből 8-10* nincs komplikácio...

2010. máj. 4. 11:17
 9/10 anonim ***** válasza:

igen

velem szórul-szóra az történt, amit a 14:06-os leírt.

2010. máj. 4. 13:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy nincs annyi komplikáció, mint amennyit az orvosom mondott. A volt orvosom. Szerintem csak saját magát akarta evvel mentegetni. (és arra a kérdésemre sem kaptam konkrét választ, hogy miért kellett felvágni a hasamat)
2010. máj. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!