Abortusz vagy missed ab alatt Nálad vagy az ismeretségi körödben lépett fel bármilyen komplikáció?
igen méh, majd petevezeték és petefészek gyulladás.
El kellett komplett távolitani.
sose lehet már gyereke
Nekem missed ab volt, előtte nap műtötték másodjára ab miatt a csajt, azért került megint kórházba, mert bent marad neki valami darab, és láza lett, és erősen vérzett, és hullamérgezést kapott.
Újra kikaparták, antibiotikumot adtak neki, a méhe szerencséjére megmaradt, azt nem kellett kivenni.
Ezek szerint nem sokszor történik hiba.
Nekem az orvos azt mondta, hogy 100 esetből 8-10 alkalommal történik baj. (sajnos én is egy vagyok a 8-10 nő közül)
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy az én esetemet feszegessem, hanem hogy valamennyire képben legyek, hogy mennyi műhiba történik.
De az én sztorim: missed ab közben a küretkanál kilyukasztotta a méhemet.
Nálam az eszközök nem voltak sterilek és műtét utáni nap visszakerűltem a kórházba,mert olyan gyulladást kaptam,h kérdéses volt,nem e lesz maradandó következménye.
Szerintem 100 esetből 8-10* nincs komplikácio...
igen
velem szórul-szóra az történt, amit a 14:06-os leírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!