Hogy hívják a gyermeked/gyermekeidet?
Figyelt kérdés
Nekem ha lesz gyerekem akkor Adél vagy Villő nevet fogja kapni.Ha fiú lesz Kevin vagy Bence.2012. jún. 22. 14:55
43/61 anonim válasza:
Jééé, több Norinát is olvastam...:))) Nekem is van egy Norinám, azt hittem ritkább név, De nagyon-nagyon szép, az biztos, és hogy ritka vagy nem ritka, nem is igazán érdekel.
44/61 anonim válasza:
Arnoldom van, 7 hónapos lesz holnap után.:) Majd szeretnénk neki tesót és ha lány lesz, akkor a Viktória nevet kapja majd, ha fiú, akkor a Gergőt.
45/61 anonim válasza:
3 éves nagyfiam Ákos, a tesó 23 hetesen még a hasamban, neve még sajnos nincs.
47/61 anonim válasza:
Lili-13 èves
Andràs-5,5 èves
Oszkàr-20 hònapos
20 hetes pocaklakóm Liza
48/61 anonim válasza:
Nalunk negy gyerkoc van, es most jon az otodik. :-)
Gergo, Soma, Kata, Odett es a pocaklako ha fiu lesz akkor Peter, ha lany akkor Evelin. :-)
49/61 anonim válasza:
kislányom Fruzsina lassan 3,5 éves
kisfiam Attila 9 hónapos
50/61 anonim válasza:
Furcsa.. az általunk választott névre azt mondják, hogy milyen sok van.. itt egyet sem olvastam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!