Hogy hívják a gyermeked/gyermekeidet?
Eddig én is gondolkodtam hogy a Villő lány vagy fiú de most már tudom:)
Nekem 1 fiam van jelenleg,ő Ábel lett,nagyon hosszas válogatás után és persze még megegyezni...ha most is fiú lesz(14 hetes vagyok),akkor aztán meg vagyok lőve..passz
ha lány,Adél,az már tuti...de elég vszínű hogy fiú:)
Emesém van,és Elizám lesz.
2,5 éves kislány és 38 hetes pocaklakó anyukája
Szép neveket választottál.
A fiam Tamás a lányom Anna.
" Tudományos alapokra " fektetve választottuk a nevüket.
A testvérem októberben született és novemberben van a névnapja a párom márciusban született és márciusban van a névnapja. Mindketten nagyon nem szeretik, hogy ilyen közel van a névnapjuk és a szülinapjuk, valamint másoktól is hallottam, hogy ez milyen rossz. Ezért elhatároztam ha nekem gyerekeim lesznek, akkor nem lesz a névnapjuk decemberben / sok az ünnep/ valamint a születésük hónapjában és azt megelőző és azt követő hónapban. Fiam szeptemberi, a lányom októberi, tehát mind a kettőnek messze van a névnapjuk. Így szinte minden évszakban van mit ünnepelni! :))
Szia!
Két lány: Zselyke Hajnalka, Kincső Ágnes. Mi is gondolkodtunk a Villőn. Csak egy ismerősnek már van.
Üdv
Másfél éves lánykám Luca.
Novemberbe jön a kis tesó.Ő ha lány lesz, akkor Léna, ha fiú akkor vagy Norbert, vagy Erik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!