Szép a gyermeked? Milyennek látod?
Természetesen gyönyörűnek :) Komolyan :) Persze nem tudom, hogy van-e olyan szülő aki csúnyácskának látja a saját gyerekét.
Bár a kicsi amikor született akkor nem volt épp épületes látvány, de ő is helyre rázódott, így én 2 világszép gyerek anyukájának mondhatom magam :D
3 gyerekem van. Nem a világ legszebb gyerekei (tekintve hogy rám hasonlítanak) de imádom mindet, és nem ez a fő érték az életben szerintem:) ja és persze nem fogom nekik mondani sose, hiszen nem akarom őket megbántani, de attól hogy az anyjuk vagyok még a szemem jó:))
Annyira tudok nevetni az ilyesmin amikor írják mások hogy hát gyönyörű a gyerekem HISZEN MÁSOK IS MINDIG AZT MONDJÁK:))))
Miért, őszintén, volt már olyan hogy valakinek a gyerekére azt mondták volna hogy NEM SZÉP?? :)
7.: nekem is pont ez jut mindig az eszembe :)
Mert milyen is lenne, hogy ez a Zolika milyen csúnyácska, de nem baj legalább szépen mosolyog :)
Ha nem tetszik valakinek a gyereke a világért se sérteném meg soha azzal, hogy lerondázom. A szépség egyébként is szubjektív dolog ami nekem tetszik az másnak lehet, hogy nem...és pont ez a szép az egészben :) mennyire unalmas lenne, ha mindenki ugyan azt találná szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!