Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szép a gyermeked? Milyennek...

Szép a gyermeked? Milyennek látod?

Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy minden anyának a sajátja gyönyörű, de mégis érdekelne, hogyan látájátok a saját gyermekeiteket?
2012. máj. 22. 12:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%

az egyik válaszoló írására reagálva én arra a gyerekre,akit nem látok szépnek,azt mondom,hogy aranyos.akit meg szépnek látok,megmondom,hogy szép

én így teszek különbséget.és igenis vannak csúnyácska gyerekeke is

én nem vagyok elfogult a gyerekemmel,ismerem a jó és rossz adottságait,képességet,de meg kellett állapítsam,hogy nagyon szép kisfiú.kisebb korában mindig lánynak nézték,olyan szabályos kis pofija van,gyönyörű bőre,szeme.a szeme kimondottan szép,különleges színe van.

szóval igen,szép a gyerekem

2012. máj. 22. 12:46
 12/29 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Meg egyébként az is igaz szerintem, hogy a gyerekek nagyon gyorsan változnak. Például van nekem egy gyönyörű szép unokanővérem. 3 éves lesz a kislánya, és szeptemberben még elcsodálkoztam, hogy hát ahhoz képest nem valami szép lett, persze aranyos, de nem egy szépség. Viszont mikor decemberben megint találkoztunk hát el voltam ájulva milyen gyönyörű lett, csináltam is róla egy csomó képet, azóta is azt nézegetem. :))) Amúgy ha látok egy nem túl szép kisgyereket akkor én sem mondom azt hogy jaj de szép, hanem maximum azt, hogy aranyos. de persze tudom, hogy egy szülő számára akkor is gyönyörű a gyereke, ha pedig nem feltétlenül az. Nekem még nem született meg a babám, de nagyon kíváncsi leszek, hogy érzek majd ezzel kapcsolatban. :)) Minden esetre legfontosabb hogy egészséges és boldog gyerekek legyenek és szeressék őket a szüleik!
2012. máj. 22. 12:47
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb az, hogy én nem vagyok elfogult, de a gyerekem tényleg szép :D

Minden szülő elfogult és ez így van rendjén.

Egyébként is csúnya kisgyereket még nem láttam, mert a kicsik pont azért, mert kicsik (puha pofijúak, csillogó szeműek stb) szépek.

Felnőtt és nagyobb korban pedig szerintem megfoghatatlan a szépség fogalma, mert ott vannak pl a modell fiúk akik szabályosak tökéletes testtel hajjal stb...de a hideg is kiráz néha tőlük, aztán ott van pl Clive Owen, Sean Penn, Colin Firth, vagy pl a dr. Hause-t játszó színész, szabályosan szépnek nem mondhatóak nekem mégis tetszenek. Másnak meg a modell fiúk jönnek be :)

2012. máj. 22. 12:54
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen persze van olyan aki ilyenkor azt mondja hogy jaj de aranyos (szép helyett) de azért azt lássuk be hogy senkinek nem vágták még egy az egybe a szeme közé hogy húúú hát nem egy szépség a gyereked:)))
2012. máj. 22. 12:54
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok objektíven gondolkodni ezen, a nagyobbik fiam tényleg nagyon szép, a picit is szépnek találom, de a nagyobbat szebbnek! Ez van! :D
2012. máj. 22. 13:01
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én a kislányomat gyönyörűnek tartom, kisfiamra sokan mondják, hogy szép, hááát nem tudom, annyira lányos a vonása, tényleg szép, de nem fiús.

Télen amikor piros kabátban volt, sokan lánynak nézték:S

3,5 éves lesz.

Inkább fiús fiú lenne:)

2012. máj. 22. 13:06
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is próbálok objektív lenni... nekem 3 gyerekem van, és persze még alakulhat, de a mostani helyzet az, hogy a fiú a legszebb. A nagyobbik lány folyamatosan grimaszol és fintorog, pedig szép szabályos arca és fogsora, gyönyörű szemei vannak neki is, de ezt elég nehéz észrevenni :-)

A kisebbik lánynak különleges, bájos arca van, de nem az a tipikus "babaszépség".

De persze ez még abszolút semmit nem jelent, mert még kicsik, sokat fognak még változni, alakulni. Láttam már jó pár csúnyácska gyereket, aki

felnőttkorára "kikupálódott", kifejezetten jó csaj/pasi lett belőle, de a fordítottjára is tudnék példákat mondani.

Nekem elég sok kisgyerekes ismerősöm van, és valóban, nem mindegyik gyerek szép, de a világért sem bántanék meg senkit azzal, hogy a gyerekét megszóljam ezért vagy bármi megjegyzést tennék rá.

2012. máj. 22. 13:44
 18/29 anonim ***** válasza:
Még mindig elcsodálkozok,hogy mennyire gyönyörű,pláne,hogy az apjára hasonlít,és sosem hittem volna,hogy a párom lányban szép lenne,pedig nagyon :)
2012. máj. 22. 13:47
 19/29 anonim ***** válasza:

ma 13:06-nek:)

Az én fiam is lányos, rá nem azt szokták mondani, h szép, hanem azt, h bájos:)

4 lesz, de időnként még mindig lánynak nézik, göndör, szőke haja van, nagy, kék szemek, pufók arcoska, pont mint az angyalkák:)

Én szeretem ilyennek:)

2012. máj. 22. 13:51
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
a középső lányom különleges:sötét hosszú hullámos haj ,fehér bőr ,nagyon zöld szemek,hosszú pillák...anyósom ha sétál vele mindig megállítják őket.szomszédasszony mindig mondja hpgy milyen szép anyósom meg csak mosolyog.erre a szomszéd nő felháborodva mondja neki hogy nem igaz hogy nem látod mennyire szép.anyósom azt válaszolta hogy igen szép de egy gyerek nem nőhet fel úgy hogy állandóan ezt hallja és sztem igaza van.
2012. máj. 22. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!