Szép a gyermeked? Milyennek látod?
az egyik válaszoló írására reagálva én arra a gyerekre,akit nem látok szépnek,azt mondom,hogy aranyos.akit meg szépnek látok,megmondom,hogy szép
én így teszek különbséget.és igenis vannak csúnyácska gyerekeke is
én nem vagyok elfogult a gyerekemmel,ismerem a jó és rossz adottságait,képességet,de meg kellett állapítsam,hogy nagyon szép kisfiú.kisebb korában mindig lánynak nézték,olyan szabályos kis pofija van,gyönyörű bőre,szeme.a szeme kimondottan szép,különleges színe van.
szóval igen,szép a gyerekem
A legjobb az, hogy én nem vagyok elfogult, de a gyerekem tényleg szép :D
Minden szülő elfogult és ez így van rendjén.
Egyébként is csúnya kisgyereket még nem láttam, mert a kicsik pont azért, mert kicsik (puha pofijúak, csillogó szeműek stb) szépek.
Felnőtt és nagyobb korban pedig szerintem megfoghatatlan a szépség fogalma, mert ott vannak pl a modell fiúk akik szabályosak tökéletes testtel hajjal stb...de a hideg is kiráz néha tőlük, aztán ott van pl Clive Owen, Sean Penn, Colin Firth, vagy pl a dr. Hause-t játszó színész, szabályosan szépnek nem mondhatóak nekem mégis tetszenek. Másnak meg a modell fiúk jönnek be :)
Én a kislányomat gyönyörűnek tartom, kisfiamra sokan mondják, hogy szép, hááát nem tudom, annyira lányos a vonása, tényleg szép, de nem fiús.
Télen amikor piros kabátban volt, sokan lánynak nézték:S
3,5 éves lesz.
Inkább fiús fiú lenne:)
Én is próbálok objektív lenni... nekem 3 gyerekem van, és persze még alakulhat, de a mostani helyzet az, hogy a fiú a legszebb. A nagyobbik lány folyamatosan grimaszol és fintorog, pedig szép szabályos arca és fogsora, gyönyörű szemei vannak neki is, de ezt elég nehéz észrevenni :-)
A kisebbik lánynak különleges, bájos arca van, de nem az a tipikus "babaszépség".
De persze ez még abszolút semmit nem jelent, mert még kicsik, sokat fognak még változni, alakulni. Láttam már jó pár csúnyácska gyereket, aki
felnőttkorára "kikupálódott", kifejezetten jó csaj/pasi lett belőle, de a fordítottjára is tudnék példákat mondani.
Nekem elég sok kisgyerekes ismerősöm van, és valóban, nem mindegyik gyerek szép, de a világért sem bántanék meg senkit azzal, hogy a gyerekét megszóljam ezért vagy bármi megjegyzést tennék rá.
ma 13:06-nek:)
Az én fiam is lányos, rá nem azt szokták mondani, h szép, hanem azt, h bájos:)
4 lesz, de időnként még mindig lánynak nézik, göndör, szőke haja van, nagy, kék szemek, pufók arcoska, pont mint az angyalkák:)
Én szeretem ilyennek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!