Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szép a gyermeked? Milyennek...

Szép a gyermeked? Milyennek látod?

Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy minden anyának a sajátja gyönyörű, de mégis érdekelne, hogyan látájátok a saját gyermekeiteket?
2012. máj. 22. 12:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

2 éves a fiam. Pasis pasi : nagy termetű, rettentő izmos, vörösesszőke haja van, szabályos arca szépen rajzolt szájjal és olyan arcformával amiről látszik, hogy helyes pasi lesz, széles vállak, keskeny csípő - de mindenki elsőnek a szemeit veszi észre/tesz rá megjegyzést, mert gyönyörű árnyalatú, nagggggyonkék szemei vannak. Minden nőnemű lény azonnal elolvad tőle.

Egyébként egy égedelem rosszcsont :) én kicsi viking harcosom XD

A lányomnak (3,5 éves) nagyon finom vonású arca van, testalkatra törékeny, mindene nagyon arányos, szabályos, összhangban van magával és a világgal. Nagyon jó mozgású, született kis balerina :) Világosbarna haja és zöldesbarna szemei vannak, tele élettel, bájjal - egyszerűen kisugárzása van, pedig nem különösebben szép, mégis megkapó.

Fényképeken szegénykém általában elég idétlen fejeket tud vágni, élőben vagy videón, mozgás közben viszont valahogy kitűnik a sok nála első blikkre sokkal szebb kislány közül is.

És igen, valószínűleg hiába igyekszem objektív lenni, azért kissé elfogult vagyok. De amikor vadidegen, az utcán morcosan közeledő emberek ránéznek a gyerekre és felderül az arcuk és dicsérgetni kezdik őket hogy mennyire gyönyörűek, meg kikiabálnak az autóból amikor átsétálunk a parkolón, meg napról-napra számtalan spontán pozitív megerősítést kapok arról, hogy szépek, akkor asszem nagyon nehéz nem elfogultnak lenni :)

Megint más, hogy pl a fiamnak az egyik füle kicsit jobban eláll, de ezt úgyse szokta senki észrevenni, vagy hogy a lányomnak 1-1 kis sebhely van a kezein, mert 6-6 ujjal született amit leműttettünk, és ahogy kicsit megsimogatja a nap, máris elkezd kiszeplősödni a kis arca, akárhogy is kenem a legerősebb naptejekkel... a hibáik is hozzájuk tartoznak (és bőven elférnek rajtuk), számomra így tökéletesek :D

Imádom őket úgy ahogy vannak, és ha kevésbé szépek lennének, akkor is így lenne, és ha csúnyácskák lennének, akkor is!!!!

2012. máj. 22. 14:57
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan elfogult vagyok, de mindig rácsodálkozom, hogy egy kisfiúnak hogy lehet ilyen szép pofija, mint az én fiamnak :) Olyan arca van, hogy egyszerűen kínálja magát a puszira :D Szép a szája, szép a szeme, gyönyörű hosszú szempillái vannak, puha kis arcocskája van, egyszerűen mindene szép. Bocs, nem vagyok ez az ömlengős típus, de egyszer már jól esett ezt leírnom. Mondjuk a hajával nem vagyok egészen kibékülve, színre, állagra, mennyiségre tökéletes, de pár centisnél nem lehet neki hosszabbra növeszteni, mert tele van a buksija forgókkal, szóval bármi frizurázás ki van lőve, marad a focihuligán séró :D
2012. máj. 22. 15:19
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon szép a fiunk lehet elfogult vagyok de tényleg,és sokan megis dicsérik,ha sétálunk az úton rá mosolyognak :)
2012. máj. 22. 15:51
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
folyamatosan változik az arca, én szépnek látom őt kb 4hós kora óta, addig nagyon dagi volt az egész arca, de ha objektíven kellene néznem, akkor is azt mondom, nagyon formás feje és szabályos kis vonásai vannak. Ha szép kislány lesz mire felnő, akkor sem szeretném erősíteni benne hogy ő csak az arca miatt különleges, szeressék az egyénisége/esze/ügyessége miatt. Majd meglátjuk miben fog jeleskedni. Unokahúgom gyönyörű, kb ennyit lehet elmondani róla, számomra ez kevés.
2012. máj. 22. 16:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Amikor vártam Őt..elképzeltem,milyennek szeretém :)

Aztán,mikor megszületett..annál is gyönyörübb lett,mint reméltem...

Úton-útfélen megcsodálják,az idegenek is...Ő persze mindenkire vigyorog ,most egy éves kislány..

Nagyon szép és formás ..és nagyon értelmes...

Nem is értem kire ütött :DDD

2012. máj. 22. 23:38
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Én egy picit megijedtem, amikor először megláttam a kislányomat, szülés után :) Persze mindenki mondta, hogy akkor még nem olyan szépek, és hogy kell hozzá pár nap vagy hét, hogy kipihenjék ők is a születés fáradalmait. Szerencsére pár nap múlva már csuda gyönyörű volt a pofija :)

Viszont férjem kirakott róla egy pár órás képet facebook-ra, amit én ugye már csak otthon láttam.. Mindenki gratulált, de senki sem írta oda, hogy "jééé milyen szép baba". Mondtam is a férjemnek, hogy nem volt szép dolog szegénykémről ilyen gyűrött képet kirakni. Erre ő ennyit mondott: "Most elnézve tényleg sokkal de sokkal gyönyörűbb, de tudod mit? Én eddig észre sem vettem, hogy akkor milyen csúnyácska volt, mert nekem már akkor is Ő volt a legszebb a világon"

2012. máj. 24. 11:09
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokból látszik, hogy igenis nagggyon elfogult mindenki a saját gyerekeivel.

Ha az utcán sétálunk, hát jó, ha minden 10. babára lehet azt mondani, hogy szép. Mikor nagyobbak lesznek, akkor még kevesebbre.

Attól még lehet tündéri, elbűvölő, bűbájos, helyes. Bár gondolom a szülei gyönyörűnek látják.

Barátnőm kislányát sokszor dicsérik, mert szőke göndör haja van. Viszont egyben nézve abszolút nem szép gyerek. Szabályos fogsora van, de ha nevet, olyan, mintha vicsorogna, és a (nagyon)turcsi orrocskája miatt inkább rajzfilmfigura szerűen aranyos. Cuki, de nem szép.

Nekem két lányom van, és nyilván nem minden ember számára Ők a legszebbek a világon, de NEKEM igen :)

2012. máj. 24. 11:18
 28/29 anonim ***** válasza:

Két kisfiam van, a kisebbik az az igazi szabályos szépség, már-már túl tökéletesnek is látom.

A nagyobbik viszont az én pasiideálom kicsiben.))Hosszú izmos lábak, keskeny, hosszúkás fej, ő inkább nem a szép hanem a jóképű kategória.

A lényeg, hogy éppen ilyen gyerekekre vágytam, nekem ők az etalonok:D

2012. aug. 23. 12:52
 29/29 anonim ***** válasza:
Két kislányom van.Ők tényleg gyönyörűek.Nem elfogultság beszél belőlem,fantasztikusan szép,bájos kislányok.A kisebb lánykám 2 éves,vékony,formás feneke van,hatalmas zöld szemek,hosszú szempilla,rengeteg haj,szőkésbarna,göndör,hosszú.Imád öltözködni igazi kis ördög,huncut.A nagyobb lányomnak,kék szeme van,gyönyörű szép,hosszú szempillák,szintén hosszú,szőkésbarna,göndör haj.Mindkettőnek kreol,letisztult bőre van.Imádom őket:)
2012. aug. 23. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!