Mikor kezdett gyermeked fogkremet kapni a fogkefere?
22 honapos gyermekemnek tegnapelott raktam eloszor 0-3 eveseknek valo fogkremet, lenyelte, de nagyon keves mennyiseg volt rajta. Este furdesnel halvany pottyoket vettem eszre rajta, ami reggelre elmult majdnem teljesen.
Nem tudom, hogy attol e, de eleg gyanus, hogy igen.
Hogyan lehet megtanitani a gyereket, hogy ne nyelje le, csak kopje ki? Probaltam mutogatni, de azonnal lenyelte.
Tieteket hogy tanitottatok es mennyi idos volt?
8 hónapos korától, mikor már rendesen kint volt 2-3 foga.
Nem köpi ki, lenyeli. Semmi baja nem lesz tőle. Vízzel is mossuk utána (mivel nem tud öblögetni még).
Nem hiszem, hogy a pöttyök azért lettek rajta. De próbálkozz, ha megint úgy mostok fogat, hogy lenyeli, és megint pöttyös, akkor valószínűbb.
Hát reggel-este szeretném, de a reggeli sokszor elmarad sajnos. Már szeretném rendszeresíteni. 14 hónapos
Amúgy gyakorolhatjátok a gargalizálást, hogyan kell kiköpni, lehet, hogy neki már menne lassan. Keress rá a tévé macira youtube-on, ha fent van, és nézzétek meg, ő hogy csinálja. :))
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!