Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél ha észrevennéd,...

Mit tennél ha észrevennéd, hogy a gyermeked vagdossa magát?

Figyelt kérdés

[link]

Soha nem fogom megérteni, hogy ezt miért csinálják. Semmit nem old meg.

2012. máj. 30. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
SÜRGŐSEN ELVINNÉM PSZICHOLÓGUSHOZ!
2012. máj. 30. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Úristen, ez beteg. Pszichológushoz vele. Te gyereked?
2012. máj. 30. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nem. :) A lányom mutatta a képet. Internete n találta. Egyszerűen elgondolkodtam rajta, hogy miért csinál ilyet egy gyerek, és én mit tennék a szülei helyébe. :)
2012. máj. 30. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálnám úgy nevelni a gyermekem, hogy sose jusson idáig, és mindent megbeszélnék vele, és tudatnám vele, hogy rám bármikor bármiben számíthat. És nem csak amíg kicsi, hanem amikor már nagyobb, akkor is. Én majdnem 10 évig csináltam, bár én nem fotózgattam, igyekeztem mindig elrejteni, de az anyámnak nem tűnt fel. Pedig 10 évesen kezdtem. a barátom miatt hagytam abba 19 évesen.
2012. máj. 30. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Pszichológus AZONNAL!!!!

Amúgy ezt csak figyelemfelhívásként csinálják!!!!!!!! De akkor is érdemes szakemberhez fordulni.

2012. máj. 30. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem feltűnési viszketegség.Borderline személyiségzavarnak hívják,nagyon súlyos pszichés eset,beteg,és orvosi kezelésre van szüksége!
2012. máj. 30. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek van borderline személyiségzavara, aki vagdossa magát, azért ez nem ilyen egyszerű.

Egyébként gondolom, hogy én is pszichológussal próbálkoznék, bár azért első körben a gyerekkel beszélnék erről. Nem szeretném, hogy azt érezze, hogy azonnal áthárítom egy idegenre. Persze ha ez nem használ, akkor vinném pszichológushoz.

Mondjuk ezt én is csináltam tizenévesen, aztán abbahagytam. Igazából ez egy hibás feszültséglevezetési technika sok gyerek esetében. Általában a belső fájdalmat próbálják semlegesíteni fizikai fájdalommal. Nekem anno észrevette anyukám, akkor szóba került, hogy pszichológushoz kell mennem, de megígértem, hogy nem csinálom tovább. Oké, egy darabig még csináltam, csak onnantól kezdve jobban rejtegettem, de nem sokkal később tényleg abbahagytam.

2012. máj. 30. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Ez pedig az lesz szerintem. Mi másért törölgetné le a vért, és fotózná le a "művét", és teszi fel a netre? Ezek csak felületi karcolások...

Tiniként én is csináltam, aztán abbahagytam. Nekem sincs borderline személyiségzavarom.

Azért is írtam, hogy szakemberhez fordulnék, ha a lányomon ilyet látnék, mert nem mindenki egyforma!

2012. máj. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!