Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan pillanat, amikor a...

Van olyan pillanat, amikor a gyermeked miatt azt mondod magadban vagy hangosan, hogy másnak biztos rosszabb lehet?

Figyelt kérdés

Ma elgondolkoztam ezen miközben a lányomat altattam. Miután átéltük a szeparációt, úgy gondolta, hogy ő inkább úgy alszik el, ha simogatom a tarkóját (haját).

Ezzel nincs gond, megteszem, csak kb. fél perc után jelezz a derekam, hogy nem valami mókás ötlet amit csinálok (folyamatos hajolás). Mivel a kiságyát teljesen leraktuk már, így elég mélyre kell lenyúlnom.

Ma pont arra gondoltam eközben, hogy úristen .. másnak az altatás sokkal rosszabb/körülményes lehet!

Nálatok is vannak ilyen szituációk?

Mi/Mik az/azok? Mit szoktál olyankor mondani?

2012. jún. 13. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha nagyon kiborítanak és azon tanakodom, hogy a párnába ordítsak vagy csak úgy bele a nagyvilágba akkor én mindig arra gondolok, hogy legalább vannak, épek és egészségesek és sok ember a fél karját odaadná, ha naponta 50X kiboríthatná a gyereke :( ez mindig segít és elszégyellem magam, hogy mérges voltam rájuk.
2012. jún. 13. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
A lányom 3 évesen nem akart bilizni,de semmi nem jött be.Se matrica szép bugyi semmi a világon.Nagyon el voltam keseredve.És találkoztam egy nagymamával ameddig logopédiai vizsgálatra vártunk.Ő az unokáját várta kint a folyosón.Azt mondta az unokája 5 éves nem beszél és nem szobatiszta.Ez szokott az eszembe jutni.
2012. jún. 13. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Nálunk a csúcs a 14 hónap betöltése utáni 4 hét volt..

Nappal aludt max fél órát..Éjszaka meg szinte semmit..9kor elaludt,10kor felébredt..11ig simogattam akkor utánna 1ig aludt aztán kb5 töl reggel 7-ig néha8 ig..

Előtte sem volt nagy alvó de ebben az időszakban nagyon nagy erőfeszitést kellett vennem magamon hogy ne üvöltsem el magam néha a fáradtságtól..folyton csak arra gondoltam tuti hogy csak Én vagyok ébren ezen a világon hajnal 1-töl 5ig:)

Amugy babámnak se nem fájt semmi,se enni,se inni nem akart,mellettem se aludt viszza..pedig 1 hét után már az első ébredésnél magamhoz vettem..

És csak hajtogattam mint egy megszállott hogy aludni kell kicsim,éjszaka van anya fáradt..a párom mondta is hogy tuti azért nem alszik mert dumálok:)neki volt kedve viccelődni,ő jókat aludt..1 hónapig tartott de nem hiszem hogy ettől keményebbet eltudnék képzelni..(Én napi 15órát is aludtam baba előtt nekem ez a legnagyobb bünti)

Ja! a kiságy! Mi vettünkelőször egy tök szépet,nem túl olcsot de ugyan ebből aaz okból kifolyólag hogy hajolni kellett lecseréltemegy használt,kölcsön kiságyra aminek kivehető arácsa..igy mellé ülök és csak bedugom a kezem..még félig be is férek:)

2012. jún. 13. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
leülsz és a rácson keresztül benyúlsz a kiságyba. úgy egy szintben vagy vele és nem kell hajolnod sem. nem??
2012. jún. 13. 22:00
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Na, erre (is) tudok mit írni!

A kislányom kb. 3 hónapos koráig minden nap menetrendszerűen azt csinálta, hogy délután 5-től kb. nem volt hajlandó aludni. Sírdogált folyamatosan, de nem aludt. (ez ment kb. éjfélig, egyig is , akkor egyszerre csak a fáradtságtól bealudt)

Épp egy ilyen éjszaka hőzöngtem, h én ezt már nem bírom, nekem elég volt, kész....

Közben halkan ment a tv, mert gondoltam, valahogy ébren kell maradnom, ha úgysem alszik.... Na, és pont azon az éjjelen ment a házonkivül, ahol egy családot mutattak be, meg az utolsó óráikat a kiköltöztetés előtt. Kisgyerekekkel, azt hiszem féléves babával kellett télvíz idején elmenniükv:S

Na,, akkor összeszorult a szívem, ránéztem a nyöszörgő lánykámra, és megígértem magamnak, ha kell összeszorítom a fogamat, de egy szó nélkül fentmaradok vele, ha kell éjjel 2ig is....Annyira rossz volt látni, h más emberek éheznek, nincs hova menniük, nekem meg az a legnagyobb problémám a meleg szobában, h nem alszik az amúgy gyönyörű, egészséges lánykám.........

2012. jún. 13. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

off

utolsó,azt a riportot én is láttam

szegény!!! anyuka,nem volt pénz számlákra és kajára,de neki is és az apának is ott füstölgött a cigaretta a szájában bent a lakásban!na az ilyen engem nem hat meg,sőt kinyílik a bicska a zsebemben.5-600 ft egy doboz cigi.egy doboz cigi árából lehet venni fél kiló húst,vagy egy kiló kenyeret és 20 deka felvágottat,vagy több kiló krumplit,tésztát.akkor miről beszélünk?

bocs az offért,mai napig ha eszembe jut,felidegesít

2012. jún. 14. 07:08
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Akkor mi nem egy riportot néztünk, kedves előző, mert abban annyi pénzük se volt , h ott lógjon a cigi a szájukban....Hitelt vettek fel a lakásuk tatarozására, és nem tudták fizetni. 2 vagy 3 gyerekkel kellett kiköltözniük a hidegbe.
2012. jún. 14. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi is átestünk az altatási mizérián, hol a karomban ringattam, hol babakocsiban, hol az ágya mellett ülve simogattam, kínlódtunk hasfájással, fogzással, fülgyulladással, most épp dackorszakkal.... de mikor látok egy éhes gyereket, vagy, akit bántottak, kukába dobtak, pár hónaposan megvertek... akkor elillan belőlem minden fáradság és ingerület és sok türelemmel kezelem a kisfiamat, és bízom benne, hogy nekünk, azaz neki soha nem kell nélkülöznie, soha nem fogják kegyetlenül bántalmazni, nem kell éheznie... stb
2012. jún. 14. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:

miért kellett engem lepontozni amiért azt írtam hogy NEM KELL HAJOLNI hanem leül és kényelmesen tudja simogatni a gyerek haját. ebben MI A FENE A ROSSZ????

de ti tudjátok vagy a kérdező......

2012. jún. 14. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem bár jelzem nem én voltam a lepontozo,se fel se le nem pontozok csak az Én kérdéseimnél(amit be vezethetnének már végre hogy csak a kérdező pontozhasson) de azért pontoztak le mert nem a kérdésre válaszoltál..bár visszaolvasva a válaszomat Én sem tértem ki a kérdés lényegére de végülis engem is lepontozott vki ugyhogy ez van..ezek a pont rontok mindenhol ott vannak:)
2012. jún. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!