Melyik a rosszabb? Természetes úton szülni, viszont akkor kitágulhatsz és talán nem lesz olyan jó a szex, vagy császárral, de akkor meg jó eséllyel ott marad egy nem túl esztétikus heg?
Természetesen elvi síkon érdekel a kérdés, hülyeség is lenne ez alapján választani.
Csak érdekel, a nőket mi zavarná/zavarja jobban.
Hmmm.Elvi síkon :) a hüvely kitágulása zavarna jobban.Viszont már átestem a szülésen és nem így történt szerencsére.
Van már hegem és nem zavar...a köldökömön és a két petefészkemnél,úgyhogy mégegy ide-vagy oda....
Egyértelműen a hüvely esetleges változása zavarna jobban.Meg maga a tudat is...
A császáros heg nem zavarna egyáltalán.
Engem is a kitágulás zavarna jobban, de már szültem, és szűkebb vagyok, mint előtte:)
Viszont csak a tágulás miatt nem választanám a császárt.
Engem a heg zavarna jobban!Már 2*szültem simán, és egyáltalán nem lettem tágabb, sőt a második után szerintem még jóval szűkebb lettem, mert bent is varrtak, és jól összestoppolt a doki! :)
Viszont a szülésznőm tanácsolta hogy ne szüljek gátvédelemmel, mert akkor valóban tágul a hüvely nem is kicsit, viszont ha metszenek gátat, akkor nem igazán, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!