Szülés után változik-e a hüvely mérete? Rosszabb lesz a szex, mint annak előtte?
Szülés után biztos kell idő, amíg összehúzódik és minden begyógyul. Ha vágták, azért - ha csak magától repedezett, akkor meg azért. Lehetséges az is, hogy tágabb marad.
Csakhogy a női hüvely rendkívül alkalmazkodó szerv! Van, akinek nyugalomban csak 4 cm hosszú!
Szüléskor meg úgy kitágul, hogy a baba 10 cm-es feje kifér rajta. Közösüléskor valahol e két méret között van: általában először kitágul - majd annyira húzódik össze (a bejárat körül), hogy éppen jól fogja a hímvesszőt.
Ki van ez találva, kérem...
Hallottam azt is, hogy valaki tágabb lett, de azt is, hogy szűkebb. Azt is, hogy rosszabb lett a szex és nem is annyira kívánta és azt is, hogy sokkal jobb lett.
Azt gondolom, ez egyénfüggő.
Én császárral szültem, de a lányom beszorult a szülőcsatornába, tehát tágított rajta valamennyit. Nálam semmilyen változást nem észleltünk és ugyangy kívántam a szexet, mint szülés előtt.
10 hete szültem, férjem szerint minden ugyanolyan, mint volt. Nem tágabb, nem rosszabb, nem csúnyább, a vágás is alig látszik már, szinte nem is...
Ne félj ettől, nem lesz semmi baj:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!