Mikor jön el az a pillanat, amikor bemész egy pedagógushoz beszélni?
Hamar.
Bár én más miatt szoktam velük beszélni.
Mindig érdeklődöm mi a helyzet (fiam SNI-s)
És mi volt konkrétan, ami miatt bementél?
Sokat segítene, ha leírnád!
Még egy diplomatikus kérdés: mennyire tudtad nyugodt hangnemben mondani a problémádat?
Vagy meddig mentél el: vitába is belementél?
Én akkor mentem be, mikor a lányom már kék-zöld foltokkal jött haza. Sírtam a végén, az igazgató megmondta, hogy tudják, mi folyik az osztályban, de nem tehet semmit, mert a verőlegények (többször bukottak) szülei elég piszkos ügyekben voltak benne, és nekik nem volt ügy az, hogy akárkit eltegyenek láb alól.
A lányom jó tanuló, csendes, sovány kislány volt, látták, hogy vele nem lesz gond, volt, hogy kilógatták az emeleti ablakból, és hajszál híján majdnem leesett.
Így kellett végigvinnie az általánost, és kitüntetéssel végzett, amiért még a ballagás napján is megverték.
Mára már felnőtt, de sokszor felhozza.
Köszönöm a válaszaidat!
A gyereked tudta, hogy bemész beszélgetni?
Illetve mennyire tudatosult benne, hogy nem értesz egyet valamiben a pedagógussal? Megmondtad neki nyíltan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!