Szerintetek ha a párom visz be kocsival a kórházba amikor eljön a pillanat akkor bármelyikbe mehetünk?
Figyelt kérdés
Ügyeleten szeretnék szülni és tudom, hogy ha mentőt hívok akkor a sote 1-re visz be. Na de ha mi indulunk útnak és mondjuk bemegyünk az Istvánba, akkor mondhatják azt, hogy nem fogadnak, mert nem ide tartozom?2011. febr. 6. 08:29
1/6 anonim válasza:
Ha már kint van a baba feje,vagy komplikáció lép fel, természetesen nem küldenek tovább, de ha szállítható állapotban vagy, szerintem mentővel átküldenek az ügyeletes kórházba.
2/6 anonim válasza:
Nem fognak továbbküldeni, ha már beindult a vajúdás. A szülészeti ellátásban még szabad kórházválasztás van. Én se a területileg illetékes kórházban szültem, senki sem akadékoskodott emiatt.
3/6 anonim válasza:
Simán átirányíthatnak a szülészeti klinikára, ha valóban belefér még az időbe.
Amúgy mi bajod a Sote I-el? Csak mert én ott fogok szülni, és érdekel mások véleménye.
Köszi
34 hkm
4/6 anonim válasza:
Ha már ott vagy,. nem küldhetnek el, hiszen nem láthatják előre, pontosan mikor is fog megszületni a baba! Azt meg egyik kórház se fogja felvállalni, hogy miután ott jelentkeztél, elküldtek, az autóban vagy az út szélén szülj. Ez nonszensz...
5/6 anonim válasza:
MENTŐORVOS VAGYOK!
Ha szülni szeretnél, akármelyik kórházba megteheted! S még akkor is, ha "neadjisten" mentőt kell hívi. Ők sem az "ügyeletes" kórházba visznek, mert szülészetre mindig mindig kórház ügyel. Ott szülsz, ahol akarsz, senki nem fog továbbirányítani, ne aggódj. KEdves többi, ettől eltérő válaszoló, ezt nem jól tudjátok...
MIndenkinek kellemes szülésélményt, ott, ahol csak kívánjátok! :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A sotéval tulajdonképpen nincsen semmi bajom, egyedül a délpestiben nem szülnék! Viszont nagyon szeretnék azt istvánba menni, mert az egy bababarát kórház és nem szeretném, ha mindenféle cukorsziruppal etetnék a babámat, meg cumit nyomnának a szájába anélkül, hogy megkérdeznének róla engem...
2011. febr. 6. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!