Babapancsolót, medencét ennyi tragédia után még mertek használni? Ma is volt a híradóban, hogy egy 2 éves kisgyerek belefulladt a medencéjükbe, én inkább soha nem veszek, mert tényleg elég egy pillanat ha nem figyelsz és kész a tragédia.
Azért ahhoz nem egy pillanatra kell a gyereket magárahagyni ,hogy megfulladjon,ez súlyos szülői mulasztás következménye.
Alap,hogy egy 2 éves gyereket nem hagyunk egyedül se a kertben,sem a medencében.Ha meg vele fürdesz,vagy ott ülsz mellette semmi baj nem történhet.
Én is azt gondolom, hogy azért ehhez nem 1 pillanat kell egy 2 éves gyermeknél.
És alap dolog, hogy a gyereket soha nem hagyom, egyedül a kertben.
van medencénk,a kicsi(2,5) soha nincs felügyleet nélkül az udvaron és ha nem használjuk, le van takarva.
De nem értem ,hogy egy 60 cm-es vízbe hogy tud belefulladni egy 2 éves gyerek.
Még ha letakarod sem jó, mert múltkor is a lekerített, elzárt medencébe fulladt egy gyerek, ugyanis átmászott a kerítésen...
Nekünk még a vízóra akna, kútakna, szennyvíz akna is le van külön lakatolva, mert már azt is próbálta nyitogatni a kislányom.
Pancsolónk van, ritka ha teszünk bele vizet, és strandra sem járunk több okból kifolyólag.
Azért én mégis azt mondom elég sokszor egy pillanat a gyerekek nem kiszámíthatóak.
Nagyon sajnálom az anyukát és részvétem a családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!