Babapancsolót, medencét ennyi tragédia után még mertek használni? Ma is volt a híradóban, hogy egy 2 éves kisgyerek belefulladt a medencéjükbe, én inkább soha nem veszek, mert tényleg elég egy pillanat ha nem figyelsz és kész a tragédia.
"Én a "jobb félni, mint megijedni" mozgalom híve vagyok ebben a témában."
Azért próbálj inkább ésszel félni mint ész nélkül. alvás közben is sok gyerek hal meg, mégsem állnak a szülők egész este a gyerek ágya mellett és nézik, hogy mi van vele.
Pedig ugyanezt a medencénél meg lehet tenni. Ha nem hagyod magára (ami egy kicsi gyerek esetében alap dolog) akkor nem lesz gond.
:) próbálok laza lenni, de hát ilyen vagyok. Azért most felfigyeltem erre a sok fulladásos esetre.
Köszi a válaszokat!
A baj akkor is megtörténhet, ha éppen fogod a kezét.
Medencés udvaron egyetlen pillanatra sem hagyom egyedül a gyerekemet! Ahogy pl. nyitott ablakú szobában sem, mert tudom, hogy 1 pillanat alatt baj lehet. Ez az eset is egy ilyen példa, bár azért ez nem 1 pillanat volt....
Palacsinta :(
Mindent meg kell tennünk a gyerek biztonságáért, de azért minden jót mégsem szabad megvonni. Miért ne lehetne az udvaron medence, ha mindig vigyáz rá valaki?
Igen , most kérdezhetném hogy akkor nem is fürdik a gyereked, mert a kád vízbe is bele fulladhat:)
Kagyló alakú homokozóba engedünk 3 vödörnyi vizet, és Anna ha bele fekszik sem lepi el a víz, de arra pont elég hogy hűsöljön, pancsoljon. Miután megúnta mi is borítom a vizet, mert télen meg fűvel földdel, így nincs meg az esély hogy bele fulladjon máskor!
"Pancsolónk van, ritka ha teszünk bele vizet, és strandra sem járunk több okból kifolyólag"
Azért a túlzott félelmeid miatt nem kéne megvonni a gyerektől a pancsolást. Az enyém imád fürdeni, na nem a kádban, hanem a Balcsiban :) és bizony simán megcsinálja, hogy egyszerűen elveti magát a vízben, a feje a víz alatt, ez 1 másodperc alatt megtörténik, szóval amikor fürdünk, még a tekintetemet sem veszem le róla! Igazuk van a többieknek, ott kell lenni vele, azt nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!