Egy utcán felpofozta az anya a 3 év körüli gyerekét, és majdnem elsírtam magam. Hogy tehet ilyet egy anya?
Képzeljétek, sétáltam ma Siófokon, és egy anya az utcán akkora pofont adott a 3 év körüli fiának, hogy a kisfiú olyan keservesen elkezdett sírni...
a nő látván, hogy látják egypáran a jelenetet, elkezdett magyarázkodni, hogy neked nincs jogod anyát megütni, bántani, megértetted? azonnal kérj tőlem bocsánatot.
Mi elhaladtunk mellettük, de a szívem szakadt meg, eszembe jutott, hogy én is párszor türelmetlenebb vagyok a gyerekeimmel, 9 hónapos terhes vagyok.
tudom, hogy nem könnyű néha, de ez az eset rádöbbentett, hogy szegény gyermekek lelke annyira sebezhető, legyünk türelmesebbek, megértőbbek.
Pátyolgasd a kis lelkét a gyerekeidnek, ne szorítsd őket szabályok közé,mert azok a lelkének árthatnak.
Nem tudom mikor értik meg végre drága szülőtársaim,ohgy az,hogy naphosszat türelmesen elmagyarázom ezt sem szalad azt sem. Nem sokat használ igen is vannak eseteke, helyzetek amikor egy gyerek életét mentheti meg egy atyai pofon. egy anyai kiabálás. Vagy csak az,hogy picit a kezére verünk, ohgy nem ütögetjük anyát ( tudom itt nem erről szóét de vonatkoztassunk már el!)
Nem testi erőszak és nem agresszív nevelése az ha néha figyelmeztetőleg erélyesebbek vagyunk. Lehet sőt néha kell és ettől még egyetlen gyerekből sem lett idegbeteg szociopata. Inkább a túl liberális a túl türelmes nevelés árt.
Szóval szíved joga ha téged fájdalmasan megüt és elkezded magyarázni,ohgy jaj ez anyának fáj csináld ,majd még egyezer odacsap és röhögve elrohan. Ahelyett hogy megragadod a kezét ér erélyesen rászólsz. Ha nem hasaznál csattan is valami. hidd el még nem halt bele senki.
Kérdésem ha a nagyobb gyereked játékból hasba rug most,ohgy terhes vagy mit csinálsz a görcsök közt türelmesen elmagyarázgatod ha kell huszadszor is? Vagy kiabálsz a fájdalomtól?
Mielőtt még az én helyesírásomat is kritizálnád tudok helyesen írni és a Mozillám is javítja ,de nincs most kedvem hozz. Terhes vagy érzékenyebb és nagyon ráérsz,ohgy ezeken agyalj,. Inkább foglalkozz magaddal.
Utolsó veled nagyon egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!