Egy utcán felpofozta az anya a 3 év körüli gyerekét, és majdnem elsírtam magam. Hogy tehet ilyet egy anya?
Képzeljétek, sétáltam ma Siófokon, és egy anya az utcán akkora pofont adott a 3 év körüli fiának, hogy a kisfiú olyan keservesen elkezdett sírni...
a nő látván, hogy látják egypáran a jelenetet, elkezdett magyarázkodni, hogy neked nincs jogod anyát megütni, bántani, megértetted? azonnal kérj tőlem bocsánatot.
Mi elhaladtunk mellettük, de a szívem szakadt meg, eszembe jutott, hogy én is párszor türelmetlenebb vagyok a gyerekeimmel, 9 hónapos terhes vagyok.
tudom, hogy nem könnyű néha, de ez az eset rádöbbentett, hogy szegény gyermekek lelke annyira sebezhető, legyünk türelmesebbek, megértőbbek.
Kerdezo. Indokold meg hogy miert? nyilvan bilogiailag lehetetlen... De itt most nem ez volt a kerdesed. Megegyszer es ko sorban leirom hogy kitunjon,
Elitelem az eroszakot a gyereknevelesben,
De nem gondolo azt swm hogy himes tojaakent kell kezelni a gyereket aki majd felnottkent a viselmedesevel es a mentalitasaval a tarsadalomba kell illeszkedjen. Te ezt eliteled?
28as: annyira vagyok nac mint te hitler. Kikerem magamnak.
Kerdezo. Indokold meg hogy miert? nyilvan bilogiailag lehetetlen... De itt most nem ez volt a kerdesed. Megegyszer es ko sorban leirom hogy kitunjon,
Elitelem az eroszakot a gyereknevelesben,
De nem gondolo azt swm hogy himes tojaakent kell kezelni a gyereket aki majd felnottkent a viselmedesevel es a mentalitasaval a tarsadalomba kell illeszkedjen. Te ezt eliteled?
28as: annyira vagyok naci mint te hitler. Kikerem magamnak.
Ajánlom figyelmedbe a Google Chrome böngésző használatát!
Jól látható piros vonallal húzza alá a hibásan leírt szavakat.
A terhes nők érzékenyebbek. Jelenlegi éned sokat sírt volna nagyszüleink idejében! Társadalom számára hasznosabb emberek nevelődtek, mint ma.
Biztos, hogy az anyja volt - genetikai vizsgálat megtörtént?
Sok a rossz anya, de ettől még nem feltétlen lesz rossz.
Lehet ha ismernéd, inkább bíznál több gyereket rá, mint némely szülőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!