Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy utcán felpofozta az anya...

Egy utcán felpofozta az anya a 3 év körüli gyerekét, és majdnem elsírtam magam. Hogy tehet ilyet egy anya?

Figyelt kérdés

Képzeljétek, sétáltam ma Siófokon, és egy anya az utcán akkora pofont adott a 3 év körüli fiának, hogy a kisfiú olyan keservesen elkezdett sírni...

a nő látván, hogy látják egypáran a jelenetet, elkezdett magyarázkodni, hogy neked nincs jogod anyát megütni, bántani, megértetted? azonnal kérj tőlem bocsánatot.

Mi elhaladtunk mellettük, de a szívem szakadt meg, eszembe jutott, hogy én is párszor türelmetlenebb vagyok a gyerekeimmel, 9 hónapos terhes vagyok.

tudom, hogy nem könnyű néha, de ez az eset rádöbbentett, hogy szegény gyermekek lelke annyira sebezhető, legyünk türelmesebbek, megértőbbek.

2012. jún. 8. 14:42
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
de nem úgy hoyg szénné verem, és nem úgy hogy cukormázosan mindenhez gügyögök neki valamit, hogy édesem.. ezt nem szabad így...
2012. jún. 8. 15:49
 32/51 anonim ***** válasza:
58%
Nem is tudom, nekem az egész sztoriban valahogy az arc megütése fáj a legjobban. Talán elképzelhető, hogy lesz olyan helyzet, amikor odacsapok a fenekére, hogy egy picit "érezze". De az arc, nekem az olyan, mintha a lelkét bántanám.
2012. jún. 8. 15:52
 33/51 anonim ***** válasza:
Drága harmincas, neked írtam, h ott a pont. De mindegy, biztos ma olyan nap van, h még véletlenül sem lehet igazam sehol. De ez már egyéni gond...
2012. jún. 8. 16:02
 34/51 A kérdező kommentje:
nem szeretnék a gyereked lenni....
2012. jún. 8. 16:06
 35/51 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsére a fiam szeret a gyermekem lenni, és csak ez számít.
2012. jún. 8. 16:13
 36/51 A kérdező kommentje:
Én a 70%-os válaszokat adó 27-es válaszolónak írtam ezt!
2012. jún. 8. 16:26
 37/51 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezo. Indokold meg hogy miert? nyilvan bilogiailag lehetetlen... De itt most nem ez volt a kerdesed. Megegyszer es ko sorban leirom hogy kitunjon,

Elitelem az eroszakot a gyereknevelesben,

De nem gondolo azt swm hogy himes tojaakent kell kezelni a gyereket aki majd felnottkent a viselmedesevel es a mentalitasaval a tarsadalomba kell illeszkedjen. Te ezt eliteled?

28as: annyira vagyok nac mint te hitler. Kikerem magamnak.

2012. jún. 8. 16:29
 38/51 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezo. Indokold meg hogy miert? nyilvan bilogiailag lehetetlen... De itt most nem ez volt a kerdesed. Megegyszer es ko sorban leirom hogy kitunjon,

Elitelem az eroszakot a gyereknevelesben,

De nem gondolo azt swm hogy himes tojaakent kell kezelni a gyereket aki majd felnottkent a viselmedesevel es a mentalitasaval a tarsadalomba kell illeszkedjen. Te ezt eliteled?

28as: annyira vagyok naci mint te hitler. Kikerem magamnak.

2012. jún. 8. 16:30
 39/51 A kérdező kommentje:

Ajánlom figyelmedbe a Google Chrome böngésző használatát!

Jól látható piros vonallal húzza alá a hibásan leírt szavakat.

2012. jún. 8. 16:32
 40/51 Nocs válasza:
100%

A terhes nők érzékenyebbek. Jelenlegi éned sokat sírt volna nagyszüleink idejében! Társadalom számára hasznosabb emberek nevelődtek, mint ma.

Biztos, hogy az anyja volt - genetikai vizsgálat megtörtént?

Sok a rossz anya, de ettől még nem feltétlen lesz rossz.

Lehet ha ismernéd, inkább bíznál több gyereket rá, mint némely szülőre.

2012. jún. 8. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!