Egy utcán felpofozta az anya a 3 év körüli gyerekét, és majdnem elsírtam magam. Hogy tehet ilyet egy anya?
Képzeljétek, sétáltam ma Siófokon, és egy anya az utcán akkora pofont adott a 3 év körüli fiának, hogy a kisfiú olyan keservesen elkezdett sírni...
a nő látván, hogy látják egypáran a jelenetet, elkezdett magyarázkodni, hogy neked nincs jogod anyát megütni, bántani, megértetted? azonnal kérj tőlem bocsánatot.
Mi elhaladtunk mellettük, de a szívem szakadt meg, eszembe jutott, hogy én is párszor türelmetlenebb vagyok a gyerekeimmel, 9 hónapos terhes vagyok.
tudom, hogy nem könnyű néha, de ez az eset rádöbbentett, hogy szegény gyermekek lelke annyira sebezhető, legyünk türelmesebbek, megértőbbek.
De láttam a teljes szitut, mert lassan sétáltunk velük szemben és elég sokáig figyelhettük, hogy miket ordibál vele:(
Sajnos egy nagyon türelmetlen, ideges, arrogáns anyuka volt:( és ez nem ítélkezés, hanem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!