Mi a véleményed az olyan anyukákról akik nem tudnak helyesen írni?
én a helyesírásomból élek, újságíró vagyok. A férjem egyetemet végzett szakember, de a mai napig ha e-mail-t ír, tőlem kérdi, hogy kell egy-egy szót helyesen írni. Attól függetlenül jó apa.
Hogy mi a véleményem az ilyen anyukákról? Hogy majd ha együtt tanulnak írni 1.-2. osztályban a gyerekkel, felfrissítik egykori ismereteiket.
Kérdező!
A kérdésedben az "akik" elé ,egy vessző kellett volna!
Mi legyen a véleményem rólad???
Ítélkezni nem szoktam mások felett, de fogalmazzunk úgy, hogy megütközöm rajta. Mondjuk nekem valószínűleg túl magasak az elvárásaim, ha azon képes vagyok csodálkozni, hogy milyen sokan nem ismerik a zárójelek helyes használatát. De azért a -ba, -be és a -ban, -ben közötti különbséget nem ismerni tényleg kicsit ciki.
Ettől függetlenül nem ítélkezni akarok, hiszen hiányosságaim nekem is vannak, csak éppen más téren. De én biztos kényelmetlenül érezném magam, ha az éppen írni tanuló gyerekem kérdésére nem tudnám megmondani, hogy ezt vagy azt a szót hogy kell leírni helyesen. De még egyszer mondom, ez nem ítélet. Én majd akkor fogom magam kényelmetlenül érezni, ha az írásbeli szorzást meg osztást kell otthon gyakorolni :) Bár mentségemre szolgáljon, hogy alsós korom óta nem használtam, írni viszont minden nap írok.
Eszméletlen egyik másik hozzászóló!
Valamikor a nők írni sem tudtak...akkor mi szerint ítélték meg az anyaságukat???
Van egy barátnőm,diplomázik...igazi "elvarázsolt" ember:)
égtelenül rossz helyesírással...!
Nem magyar tanár lesz ez a lényeg!
Csodálatos ember!
Mi szerint kellene őt megítélnem???
Semmi. Van ilyen.
Neked tényleg ez az életben a legnagyobb problémád? Ez foglalkoztat a legjobban?
Én nem az a gyereket sajnálom, akinek az anyja nem tud helyesen írni, hanem TÉGED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!