Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyes anyukákat tényleg csak...

Egyes anyukákat tényleg csak az foglalkoztat h egy kérdező mennyire tud helyesen irni?

Figyelt kérdés

Miközbe lehet tényleg nagyon szüksége lenne 1-2 jó tanácsra?

Azért ide irom,mert csak itt olvasok, bocs ha valakit idegesit!!!

2011. ápr. 20. 12:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen. Van, akinek ez a legnagyobb gondja.

Viszont az is igaz, hogy néha alig lehet kitalálni, mit akar a kérdező, olyan nyelvtani szerkezeteket alkot...

2011. ápr. 20. 12:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

nem foglalkoztat csak mondok egy példát

írt múltkor egy kismama hogy terhesen tetováltathat-e?

és csupa helyesírási hibája volt.

mi meg írtuk hogy mielőtt tetováltatna

tanuljon meg helyesen írni.

szóval csak az ilyen szánalmas kérdéseknél

nézzük a helyesírást.

2011. ápr. 20. 12:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Azért irtam ki a kérdést mert én nem ezt tapasztaltam...

Amikor tényleg szükségem lett volna valami tanácsra, akkor elkezdtek piszálni h mielőtt előbb tanuljak meg helyesen irni... meg ilyesmi.

2011. ápr. 20. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Belinkeled melyik kérdés volt?
2011. ápr. 20. 13:04
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Én is sokszor kijavítom a helytelenül kérdezőket, kommentezőket. Nem bántani akarom őket, hanem jó szándékból teszem (meg azért mert nagyon tudnak idegesíteni az alapvető hibák - j vagy ly pl.)
2011. ápr. 20. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

Engem rettenetesen zavar, de nem szoktam szóvá tenni.

Főleg azoknál a szavaknál, amiket sűrűn használunk, így illő lenne helyesen leírni. (Egyelőre helyett egyenlőre, tavaly helyett tavaj, muszáj helyett muszály...)

2011. ápr. 20. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szoktam ilyesmiért beszólni, de szerintem akkor szokták megjegyezni ezt a válaszolók, amikor valami eszméletlen hülye kérdést tesz fel az illető. (Pl. mit szólunk ahhoz, hogy a szomszédja milyen szörnyű anya, stb.) Az ilyennek tényleg nem árt, ha kicsit helyre rakják. :)
2011. ápr. 20. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A minimum az, hogy helyesen írjon! Nem plusz teljesítmény.

Nyílván a kérdése a fontos, de azért valahol nagyon szomorú az, hogy egyesek milyen szinten állnak a saját anyanyelvükből. Itt nem az elírásokra, betűtévesztésre, mellégépelésre gondolok, hanem a tudatlanságra és igénytelenségre. Engem is zavar.

2011. ápr. 20. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd azt a kérdést ahol bántottak?
2011. ápr. 21. 08:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, nekem is feltunt,hogy rendszeresen kioktattjak az embert ezert.

En is kaptam mar erte. Meg azert is,hogy miert nem hasznalok ekezetet :D(ilyen a laptopom, ezen nem tudok valtoztatni).

Egy ilyen kerdesre irtam,hogy: En legalabb tudom,hogy a mondat elejet nagy betuvel kezdjuk. Erre a valasz: az nem szamit hibanak. Hat lehet,hogy regen volt de en ugy emlekszek,hogy az is annak szamit. Engem zavar de megsem szolok erte.

A masik meg az,hogy tobben vagyunk itt kulfoldrol anyukak akik mar jo par eve kint elunk. Nekunk legalabb egy nyelven folyekonyan kell beszelnunk mert ugye itt alap.

En sokszor irok ugy ide,hogy epp valakivel angolul beszelek, vagy elotte angolul olvastam valamit es bizony ez nem konnyu.

Persze a kirivo esetek az en szememet is bantjak.

2011. ápr. 22. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!