Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki sajnálja még rajtam kívül...

Ki sajnálja még rajtam kívül az anyukákat?

Figyelt kérdés
Most hogy Szilveszter van, lezárul a 21. század első évtizede, annyira sajnálom azokat az anyukákat, akik ma is ugyanúgy fürdetnek, pelenkáznak, altatnak, mint ahogyan máskor. Nem mehetnek el sehová, ha pici a gyerek, maximum gondolom éjfélkor koccintanak, aztán ugyanúgy pihenés a kisgyerekkel együtt, mert erre ritkán van idő. Vagyis nálunk így megy, főleg nem is iszom most pezsgőt, egy 2 hónapos pici gyerek mellett, pedig úgy vágyom megint arra, hogy barátokkal, családokkal bulizzak. Ti is? Persze hogy félreértés ne történjen, egy picit sem bántam meg hogy gyermekem lett, sőt! :) És boldog újévet! ;)
2010. dec. 31. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sajnálom, sőt én úgy veszem ezt a napot is mint a többit! Semmivel sem különbözik a másiktól. Legfeljebb annyiban, hogy a házunk körül egyik tüzijáték nagyobbat durran, mint a másik. Na ez aztán a hatalmas élmény. Utálom, alig várom,hogy elmuljon ez az éjszaka.
2010. dec. 31. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Nekem 5 hónapos a kislányom. Soha nem voltam az az eljárós, úgyhogy annyira nem hiányzik. Néha jó lenne, még az a jó, hogy az alkohollal előtte is úgy álltam, hogy évente 3x egy kortyot:D Én inkább várom kicsit a szoptatás végét, hogy végre azt ehessek, amit akarok, mert már egy éve nem ehetek azt, amit akarok. Nem olyan sok mindenről kellett lemondanom, meg amúgy is hozzá vagyok szokva, hogy bizonyos ételekről le kell mondjak, mert külföldön élek és nincs minden a boltokban, ami otthon van. Meg szerencsére a babámmal már beálltunk egy rendszerre, csak ha megyünk valahová, akkor este 21 óráig haza kell érnünk úgy, hogy addigra már a gyerek ágyban legyen. Ez egy kicsit zavar, mert ha elmegyünk barátokhoz, akkor marasztalnának még, meg hogy tegyem le a gyereket náluk nyugodtan aludni. De azt nem tehetem, mert a délutáni alvás az oké, de ő már átalussza az éjszakát és ezzel csak bekavarnám, mert hazafele úgy is felébredne. Meg egy kicsit az zavar, hogy még mindig 2 óránként szoptatok, ez egy kicsit gúsba köt úgy érzem.

Átérzem a helyzeted.

Boldog új évet!

2010. dec. 31. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
57%

A 2 hónapos picit már ott lehet hagyni a mamákra néhány órára. Vagy a barátokat kell elhívni egy kis beszélgetésre.

Bulizásra pedig azelőtt sem vágytam,így most sem hiányzik.

2010. dec. 31. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, engem nem kell sajnálni:)

Jól megvagyok itthon is.

Soha nem szerettem a "kötelező" bulizást, "ereszd el a hajamat" szilveszterkor.

Persze más, ha valaki olyan típus, azt megértem, hogy neki/k hiányzik a lazulás ilyenkor.

2010. dec. 31. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem olyan tragikus ez a helyzet:) Én itthon vagyok az 5hós kislányomal, apa dolgozik. Ez a szilveszter kimarad, de jövöre és utánna, meg utánna.....

Szóval 1 szilveszter 1 ilyen gyönyörü babáért nem jelent számomra problémát. Mindenkinek BÚÉK!!!

2010. dec. 31. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
15 évig minden szilveszterkor dolgoztam.3 éve itthon ülök.Én nagyon élvezem.A spontán megmozdulásokat jobban szeretem,mint a szilveszteri bulikat.Amúgy még a karácsonyi járkálást sem igazán pihentem ki.
2010. dec. 31. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Az erezd el a hajam bulizás nekem sem hiányzik. A barátok egyik felét tegnap látogattuk meg, a másik fele vasárnap jön látogatóba. Szóval még erre sem lehet panaszom. Ami inkább dühít, hogy kicsi párom bealudt, míg altattam a fiunkat.

Boldog Új Évet Nektek is!

2010. dec. 31. 21:57
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként sem voltam eljárós típus, de persze volt, hogy a férjemmel elmentünk barátokkal, rokonokkal pl. szilveszterezni. De egyáltalán nem hiányzik.

Hogy még az ünnepeken is, pelenkázni és etetni kell? Nem ezzel jár a szülői feladat, kötelesség...én senkit nem sajnálok és engem sem kell sajnálni.

De ha valaki annyira vágyik lelkem rajta, ott lehet hagyni már egy 2-3 hónapos babát a nagyszülőre pár órára,...

2010. dec. 31. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem hiányzik, és a többi anyukát sem sajnálom, mert hiszen mikor babát vállaltunk, azért tudtuk, hogy mire számíthatunk, és ez bizony néha áldozatokkal jár. De én nagyon szívesen hozom meg ezeket az áldozatokat.:) Engem a mostani szilveszterben egy dolog foglalkoztat: hogy ne ébredjen fel a kisfiam éjfélkor a tűzijátékok és petárdák hangjára, mert nagyon nehezen aludt el, szokás szerint jön a foga...:( Egyébként boldog új évet minden otthon és nem otthon szilveszterező anyukának!:)
2010. dec. 31. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem érzem magam sajnálni valónak, ne haragudj. Szép volt a mai esténk, a 20 hónapos kislányunkkal szilvesztereztünk a magunk módján itthon. Kapott trombitát, csillogós süveget, szerpentinnel játszott, hancúrozott, táncolt. Jól éreztük magunkat, nem vágytunk társaságba.
2010. dec. 31. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!