Hogy vegyem le a lábukról az anyukákat? (lent)
Figyelt kérdés
Aupairnek készülök, de valahogy nem sikerül. Van tapasztalatom, képek, referencia levelek, jogsi. Udvarias vagyok és kedves. Nem tudom, miért nem találok mégse családot. Nincs valami bűvös mondat, amit szeretnek hallani?2010. aug. 12. 10:32
1/11 anonim válasza:
"Minden rendben lesz, mert nagy gyakorlattal rendelkezem (hozzá egy kis löket , hogy pl.."már 5 családnál voltam, referenciaként szerepelnek a jelentkezésemben"), és tudok főzni is "- talán ez.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt már mind beleírtam, mert igazak is. Főzni imádok, szakács akartam lenni. :)
2010. aug. 12. 10:46
3/11 anonim válasza:
És a díjad? Lehet azzal van baj...
4/11 A kérdező kommentje:
A fizetésre gondolsz? ÁÁÁ, arról már rég letettem, hogy ilyen "szabályaim" legyenek. Bőven az átlag alá is megyek. :(
2010. aug. 12. 10:50
5/11 anonim válasza:
Akkor tényleg nem értem....Pedig ha gyakorlatod is van, meg főzni is tudsz, és az ár se rossz...
Pedig szoktak anyukák panaszkodni, hogy vissza kell állniuk munkába, meg ki megy el a gyerekért bölcsibe/oviba?....
Remélem, hamarosan vki megtalál vagy Te találsz munkát:)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az baj, hogy már egy ideje így megy. Beszélgetünk, minden jól megy, aztán hirtelen eltűnik. Angliába vagy Írországba.
2010. aug. 12. 11:15
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak nem vagy szimpatikus az embereknek, nem jó a kisugárzásod. Előfordul az ilyen. Az emberek sokszor az alapján döntenek, hogy mennyire szimpatikus valaki, úgy hogy közben nem is ismerik.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, szép arcom van szerencsére és kiegyensúlyozott vagyok. Mások is mondták, hogy nagyon szép, boldogságot sugárzó képeket tettem fel. :) Több olyan esetem volt, hogy elakartak adni vagy az útlevelemt használták volna fel... :( Szerencsére nem küldtem el senkinek a fényképes oldalát, tudom, hogy nem szabad.
2010. aug. 12. 11:19
10/11 anonim válasza:
Na akkor lehet ez a gond. Mármint lehet, hogy túlságosan is szép lány vagy, és az anyukák attól tartanak, hogy megtetszel az apukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!