Kiteljesedsz, szebb lesz a napod, esetleg az onertekelesed no, ha mas anyukakat kritizalhatsz?
Meg csak most kezdodik a tel, de mar rengetegen vannak azzal elfoglalva, hogy mas miert viszi ki a gyermeket, miert nem, miert vesz FP jatekot, miert nem. Ez csak ket pelda a sok kozul.
Most komolyan kerdezem: nekem attol miert lenne jobb az eletem, hogy azt lesem, hogy a szomszedasszony setal-e a fiaival minden nap, vagy nem? Ha setal, akkor szoljam meg azert hogy befagyasztja a gyerekeket, ha nem setal, akkor meg hordjam le, hogy lusta?
Tenyleg ennyire kozponti kerdes sok anyukanal, hogy mit csinal a masik?
Vagy egyszeruen azert nott meg a kritizalo, cinkostars kereso kerdesek szama, mert kevesebben jarnak ossze a jatszoteren es nincs kivel eloszoban kibeszelni a masikat?
Elnezest, lehet, hogy itt most vita lesz, de en sem vagyok tokeletes, egyszeruen nem ertem, hogy miert kell mindenben es mindenkiben hibat keresni.
Attol en jobb leszek, ha a masikat rossznak hirdetem ki?
Es annyit kernek, hogyha vitatkozni akartok, akkor csak kulturaltan. Lehet ugy is.
De nekem boven eleg az, ha csak diplomatikusan fogalmazva leirod, hogy te kritizalsz-e masokat, ha nem miert, ha igen miert.
Igazabol ennyit szeretnek megtudni.
Foleg az igen es miert kombinacio erdekelne.
Én nem vagyok a gonoszkodó tipus de azt látom hogy ha elmegyünk sétálni senki se jön szembe. Ez tény. Viszont amig nem az én gyerekemet nem levegőztetik addig nincs baj.
Nem szoktam más dolgaival sem foglalkozni se igy nem bánt az hogy más 2x leviszi vagy az se ha nem viszi le.
Sőt a másik sarkallatos kérdés se izgat hogy van akit 25000 ért vesz ajándékot mig más 100 -as boltból válogat. Sokfélék vagyuk ....
És lehet hogy nem ilyen válaszra számitottál.
Mindenki ugy csinálja ahogy szive joga és ahogy szeretné. Mellesleg most ezt a kérdést sem tudom mire vélni, nem értem mit szeretnél megtudni...?
tél, nem tél, nyár ősz reggel este tök mindegy ilyen kérdések voltak/vannak/lesznek. Ez a GYÍK.
Koszonom a valaszokat.
Ilyen valaszokra is szamitottam, hiszen tisztan leirtatok a velemenyeteket a felvetett dologrol.
De teny es valo, hogyha legalabb egy olyan valaszt olvashatnek, ahol tisztan leirjak szitkozodas nelkul, hogy miert kell nekifutasbol pl lustanak, vagy felelotlennek titulalni egy masik anyat, akit nagy esellyel nem is ismernek, akkor nagyon halas lennek.
10.17 vagyok
nem tudom hogy miért van. Talán azért mert a válaszolók feltételeznek valamit ami lehet hogy teljesen más mint a valóság. Én volt amikor naponta akár 8 órát is voltam itt mert mütétből - missed ab- gyógyultam és anyósom elvállalta a gyermeket hogy ne legyen rá gondom a férjemnek el kellett utaznia munkaügyben és mivel fizikai munkát nem végezhettem tv-ben meg nem volt semmi idejöttem hogy segitsek és beszélgessek ehhez képest a 4. órában megkaptam hogy ki van a gyerekemmel amig én itt ülök egésznap.
Nem tudhatták... megsértettek vele? nem mert feltételezték hogy a gyerek itt bőg mellettem pisis kakis pelusban és éhezik mert nem állok fel neki reggelit késziteni.
Ez ellen nem lehet mit tenni.
Először nevettem a kérdésen, aztán elkerekedett a szemem, ugyanis FP játékos kérdést én írtam ki, és azért, mert érdekelnek a válaszok, mert tájékozódni szeretnék, mielőtt megveszek egy sokezres játékot... Ez talán csak nem baj, :)
Nem feltétlenül kritizálás a cél, sokszor inkább segítség-kérés. Pl. a sétával kapcsolatban is, hogy mennyi ideig szokták kivinni az x idős babát mások? Nem azért kérdezi, hogy beszólhasson, hanem mert tanácstalan, valószínűleg nincs aki segítsen, vagy olyan tanácsokat kap a családból, amit nem fogad el feltétel nélkül.
Nekem nem szebb a napom, ha vitát olvasok/hallok. Sőt......
Nekem ugyan nem!:) Nem szoktam kötekedni,inkább bosszankodok magamban,ha valami itt felhúz.Persze,bevallom,hogy sokszor elcsodálkozom,vagy éppen mérges leszek,de ez nem baj,amíg nem ártok vele másoknak.
Nem elég toleránsak,gyakran feszültek az anyukák,én erre gondoltam.Itt meg jól leosztják egymást,na ez még mindig jobb,mintha otthoan a kisgyermekkel tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!