Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiteljesedsz, szebb lesz a...

Kiteljesedsz, szebb lesz a napod, esetleg az onertekelesed no, ha mas anyukakat kritizalhatsz?

Figyelt kérdés

Meg csak most kezdodik a tel, de mar rengetegen vannak azzal elfoglalva, hogy mas miert viszi ki a gyermeket, miert nem, miert vesz FP jatekot, miert nem. Ez csak ket pelda a sok kozul.

Most komolyan kerdezem: nekem attol miert lenne jobb az eletem, hogy azt lesem, hogy a szomszedasszony setal-e a fiaival minden nap, vagy nem? Ha setal, akkor szoljam meg azert hogy befagyasztja a gyerekeket, ha nem setal, akkor meg hordjam le, hogy lusta?

Tenyleg ennyire kozponti kerdes sok anyukanal, hogy mit csinal a masik?

Vagy egyszeruen azert nott meg a kritizalo, cinkostars kereso kerdesek szama, mert kevesebben jarnak ossze a jatszoteren es nincs kivel eloszoban kibeszelni a masikat?

Elnezest, lehet, hogy itt most vita lesz, de en sem vagyok tokeletes, egyszeruen nem ertem, hogy miert kell mindenben es mindenkiben hibat keresni.

Attol en jobb leszek, ha a masikat rossznak hirdetem ki?

2010. dec. 2. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mivel anonim oldal, számítani lehet rá, hogy valaki durvábban fogalmaz...sajnos. Én nem szoktam kritizálni, emberi hangon leírom a véleményem, hiszen arra kíváncsiak. Szerintem sok anyuka nem tudja hogy levezetni a felgyülemlett stresszt. Mondjuk inkább itt tegye, mint a gyerekén vezesse le. Bár sok hozzászólást olvasva az a véleményem, vannak egy páran, akik a gyerekükkel sem lehetnek túl kedvesek. :( Mindegy, én néha jót mosolygok azon, h. képesek összeveszni pitiáner dolgokon. Túl kell lépni rajtuk, én már attól boldog vagyok, h. nem tartozom közéjük.:)
2010. dec. 2. 10:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem a pletyizestol, kritizalastol lett kicsit jobb a a napom, nott az onertekelesem, hanem hogyha lattam, hogy nekem valami tenyleg kicsit jobban ment :). Szerencsem van a gyerekeimmel, parommal, es az a tipus vagyok, aki mindig lent volt jatszani a gyerekekkel, delelott, delutan, ebed is van es rend is otthon. Es meg csini is maradtam a gyerkocok mellett. Akkor esett jol latni, hogy jol megy ez nekunk, mikor kezdtem ugy erezni, hogy mar semmit sem csinalok, csak a gyerekekbol all az elet, es megdicsert a tobbi pletyis anyuka, hogy nem ertik, hogy lehet ezt 3 gyerekkel, mikor nekik eggyel is nehez. Ilyenkor soha nem oket huztam le magamban, hanem magamnak orultem :). Jaj, most latom, hogy csak a vastagbetus reszre valaszoltam, a tobbi mar masrol szol...

De ha valakinek jobb lesz a napja attol, hogy engem leszol, am legyen. Az enyem nem lesz tole rosszabb.

2010. dec. 2. 11:24
 13/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, ez az FP-jatekos peldarol jutott eszembe. Nem konkret kerdesre gondoltam, mert az elmult idoszakban alig van idom itt lenni, csak bele-bele olvasgatok, nem maradt meg bennem konkret kerdes.

Egyaltalan nem azzal van baj, ha valaki megkerdezi, hogy masik mit hogyan csinalnak, vagy tapasztalatot kernek pl egy jatekrol.

Inkabb azok miatt a kerdesek, valaszok (most konkretat nincs idom keresni, mert igy is 20 perce birkozom ezzel a komment megirasaval 4 reszletben) miatt ment fel bennem a pumpa, amiben csuklobol leszoljak a masikat.

Biztosan talalkoztatok mar olyan szemellyel ti is ezen az oldalon (es az eletben is), aki feltehetoen azt gondolja, hogy kb mindenki buta, kiveve ot es azokat, akik epp ugy csinalnak mindent, ahogyan o.

Nem engem bantotanak ezek a meggondolatlan (?), banto hozzaszolasok szemely szerint, csak mar megint magamra veszem a vilag fajdalmat, zavarnak az igazsagtalansagok.

2010. dec. 2. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Rövid leszek: szivemből szóltál kedves kérdező,tökéletesen egyetértek.
2010. dec. 2. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem, viszont ha rossz passzban vagyok akkor jól esik kötözködni. Ez van.
2010. dec. 2. 12:25
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Nekem van egy barátnőm, akinek érdekes dolgai vannak a gyerekneveléssel kapcsolatban. De eszembe nem jutott még ide kérdést kiírni erről, csak max. a páromnak mesélem el, hogy már megint milyen hülye volt...

De a "kötözködősökkel" valahogy nagyon nem tudok egyet érteni. Belefutottam már olyanba itt az oldalon, aki szó szerint azt írta, hogy szereti szívni mások vérét. Ettől lesz boldog??? Erre élvez??? Háááát nem tudom, de azt szokták mondani, hogy boldogok a lelki szegények.

2010. dec. 2. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

nem, egyszerűen hamarbb felb...ák az agyamat ha rossz passzban vagyok.

Jobb, mitha magne b6-ot szednék, ez ingyen van:-))))))))))

egy kötözködős

2010. dec. 2. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy a kérdés így folytatódik:

"Kiteljesedsz, szebb lesz a napod, esetleg az onertekelesed no", ha a babád nem nyűgödködik, ha harmonikusan telik a napotok? Időnként az esti altatásnál érzem így, amikor nem kellett kivenni séta közben a babakocsiból és cipelni, evett rendesen és jót játszottunk. Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam. Egyébként nem vagyok rosszindulatú, így én nem szoktam beállni a sorba, viszont már nekem is volt több kérdésem, ahol kaptam hideget és meleget is.

2010. dec. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!